Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Komédia

Recenzie (28)

plagát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizóda) odpad!

To som radšej si mohol ešte tú hodinku a pol pospať, nemám slov ďalej o tom diskutovať ako to mohlo skončiť, ale mali na to 2 roky a je s toho taká sračka...

plagát

Zvedá se vítr (2013) 

Slyšte! Tento muž je necitlivý hlupák bez vlastní střechy nad hlavou. Ale jestli vám to nevadí, pak prosím vstupte. Už som si myslel že s tejto drámy bude komédia :'D

plagát

Leto s Marnie (2014) 

Zo začiatku som mal chuť to vypnúť no zmena prišla v polke filmu, keď sa Anna stretla s Marnie no nečakal som tak skvelí záver aj keď som tak trocha tušil o čom to bude a nakoniec predsa duchovia sú iba v našich spomienkach.

plagát

Hra o trůny - Drak a Vlk (2017) (epizóda) 

Robíš si srandu, robíš si fakt srandu? Posledná časť je tak nudná :'( takže nečakajte neočakávane až na Jaimeho och ten to nakoniec zachránil.

plagát

Logan: Wolverine (2017) 

Konečne, naši akčný X-Mani sa dočkali dôchodku a ja som zároveň rád že to tak dopadlo, dokonca aj Hugh Jackman si to určite užil spolu z Patrickom Stewartom obaja dostali zo seba čo im ešte zostalo totiž som to spočiatku videl na katastrofu ale nesklamali ma!

plagát

Melancholia (2011) 

Aj keď som tento film skôr pretrpel než si užil, nemám rád až také depresívne Drama skôr by mál scenárista menej užívať antidepresív než niečo púšťať do sveta miešať to zo Sci-Fi určite keď si spojím tieto žánre radšej si to ani nepozriem, a popritom to ani zle zahrané nebolo špatne jednoducho mi to nesadlo a dúfam že už to vidieť nemusím.

plagát

Prvých 100 - Season 2 (2014) (séria) 

Druhá séria bola o polovicu lepšia scenár bol o mnoho xx krát lepšie prepracovaný a seriál už dával dajakú tu logiku až na ten koniec to finále ktoré vám všetko zoberie z ruky a pleskne vám ho na tvár i keď dúfam že to 2 sériou pre mňa nekončí a naďalej bude to postupovať týmto smerom viac ku predu, i keď nebudem ho iba chváliť aj tak som polku tej série iba prespal lebo mi dajaké pasáže nechutili a nudili ma od prvej série bol pokrok napínavejšie scény a omnoho viac krát logickejšie,detailov tiež bolo dosť čo dodalo iskru a nádej ďalšej sérií.

plagát

Prvých 100 - Season 1 (2014) (séria) 

Ak chcete sledovať tento seriál musíte zabudnúť na všetko čo ste vo akomkoľvek sci-fi videli jednoducho povedané tento seriál popiera všetku logiku a fyzikálne zákony aké ste do posial mohli poznať nie som žiaden fyzik ani teoretik ale takto to určite vypadať nebude ak na svete vypukne jadrová vojna a po 98 rokoch i keď to číslo mohlo byť väčšie bolo znovu všetko poriadku, ale i tak ma tento seriál výbornú myšlienku a dobré spracovanie aj keď občas ten scenár mi príde jak z nejakej telenovely a uplakané postavy ktoré sú na hrane smrti sa hneť uzdravia ale ako som vravel na začiatku prvom rade zabudnite že to bude dávať dajaký zmysel.

plagát

Pasažieri (2016) 

Mali ste niekedy pocit že sa dívate na film ktorý sa vám veľmi páči ale v závere kedy film už nadobúda problematiku v celom v tom deji scenáristi si nakoniec vymyslia ešte väčšiu podivnosť a všetko poseru a až tak že im dojdú nápady tak ich super veľký výmysel dačo s počítačom kedy loď začalo ovplyvňovať systém až o cc 2 roky? A namiesto toho aby niekoho múdrejšieho prebudili ktorý sa vyzná problematike tohto všetkého si herec Chris Pratt vyberie porno herečku ktorá mu vyplní jeho tajne sny o tom ako z hviezdnej lodi urobia Zoo.. znie to absurdne ale počkajte si na koniec a pochopíte.