Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (52)

plagát

V zajatí zla (2023) 

Ak náhodou, tak spoiler alert.. Pre mňa je to metafora o traume z tyranských rodičov, šikany zo strany okolia, a nakoniec, nás zachráni z tohto prostredia náš "anjel strážny" (hoci aj kolízny opatrovateľ), alebo proste ujdeme z tohto prostredia preč. Všetky udalosti, čo sa odohrali a stali sa obetiam, sú len v hlavách a predstavách dotyčnej osoby, čo volá o pomoc.

plagát

Dobrý šéf (2021) 

UPOZORNENIE: puto payaco de mierda, ktorý sem dal popisku, že ide o komédiu, sa veľmi vážne pomýlil, nakoľko ide o veľmi solídnu psychologickú drámu a žiadne prvky komédie tam nenájdete ani keby ste trpeli najvážnejšou poruchou.

plagát

Lucifer (2016) (seriál) 

Po poslednej sérii som musela zmeniť hodnotenie, keďže kedysi ešte na ČSFD neexistoval tento chochméz, že hodnotíme diely a celkovo seriál až keď vyjde. Spoiler alert, peklo prežívame každý deň, každú noc keď snívame. Poznáte Déja Vu? Loop v snoch? Ja áno, ja svoje peklo žijem a spím, sto bodov za myšlienku.

plagát

Top Gun (1986) odpad!

Jediné, čo mi z tejto zlátaniny hračkárskych modelov stíhačiek utkvelo, okrem bezduchých dialógov, bolo sprchovanie. Najedol som sa, idem sa osprchovať. Pristál som so stíhačkou, idem sa osprchovať. Skončila nám hodina, idem sa osprchovať. Vošiel som do výťahu, idem sa osprchovať. Ó nie! Goose! Aká tragédia. Idem sa osprchovať. Vyšiel som zo sprchy, idem sa osprchovať.

plagát

Noční obloha (2022) (seriál) odpad!

Toto bolo najdlhšie utrpenie môjho života. A to som prežila dojebané detstvo, dve gastroskopie, dve kolonoskopie, dvoje štátnic so psychopatmi, čo si potrebovali niečo dokazovať, aj keď nemuseli. Dva vzťahy, ktoré trvali viac ako mali, dokonca jeden stále nejakým spôsobom pretrváva. Dúfam, že neplánujú v tomto potrate pokračovať ďalšími sériami.

plagát

Parfum: Príbeh vraha (2006) 

Keďže ako adolescent som čítala knihu, ktorá vo mne vyvolávala mimoriadne emócie, a o pár rokov vyšiel tento potrat, zaprisahala som sa, že si to nikdy nepozriem. Buď kniha, alebo film. Odvtedy som pár krát toto pravidlo porušila a teda po 15-tich rokoch som sa rozhodla, že predsa len tomu dám šancu. Už síce mám prekonané asi štyri puberty, ale tvrdohlavá som rovnako. Kto čítal knihu, nech sa radšej ožerie v knajpe, ako zabiť čas s touto žumpou. Bude radosť iná. Bude smútok. Hlavná postava má byť pokrivená zrúda poznačená najhoršími chorobami (pretože čokoľvek ho chytí, nikdy neumrie), odpudivý na pohľad a oni tam nastrčia malého metroša. Nevadí, bude horšie.

plagát

Cruella (2021) odpad!

Sklamanie. Ako výber absolútne nepohľadných hercov, tak slaboduchý príbeh. Teraz je v móde pozdvihovať negatívne postavy. Ale zabiť vlastnú mater... Čo na tom malo podľa popisky prvky komédie, netuším. Filmová tvorba ide dole vodou, pretože treba rýchlo niečo splieskať a vygrcať do éteru.

plagát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Spoiler. Do posledného dielu zimomriavky. Posledný diel ukončil seriál hneď na začiatku, potom sa to vlieklo ako sopeľ a na konci uvedomenie, že môžu natočiť ďalších desať sérií, pretože si otvorili nielen zadné dvierka, ale celý hotel zadných dvierok. K tomuto zisteniu poviem len jedno - bola to iná radosť, bol to smútok.

plagát

Ragnarök – Konec světa (2020) (seriál) 

Dávam jednu hviezdičku, pretože označiť to ako "odpad" mi je ľúto pre tú krásnu prírodu. Tam to ale žiaľ končí. Vykradnutý Twilight, deti vyzerajúce na 30, maximálne necharizmatickí herci, dej tak povrchný, až ma srdce bolí.

plagát

Gandahar (1988) 

Spoiler. Zabil ma hneď po prvých sekundách chrobák vyliahnutý z rastliny, ktorého si na prsia privinula vytešená obdarená žena a s chuťou začal cuckať materské mlieko. Chyba bude vo mne že som tomu neprišla na chuť, mám rada absurdity, ale nikdy som nebrala drogy. Toto ide mimo mňa a naďalej radšej ostanem iba pri alkohole. Tá francúžština tomu na perverznosti iba pridáva. Myšlienka dobrá, spracovanie mimo môj mozog. Síce to bolo príšerné, ale za to aj dlhé.