Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Recenzie (24)

plagát

RYTMUS sídliskový sen (2015) odpad!

Ako hodnotiť tento dokument ? Vlastnou zbraňou hlavného hrdinu. Rytmus si vyjebaný kokot a odpad ti udelím aj bez pozretia.

plagát

Šibenice (2015) odpad!

20 rokov v gulagu pre toho, ktorý to pustil do našich kín. Dal som 30 minút, počítal som aspoň z hodinou aj keď som sa na projekciu išiel chytený a z núdze. :D

plagát

We Are Still Here (2015) 

Dal by som 3 v prípade paródie, toto však bolo pravdepodobne myslené vážne a na to je tam toľko wtf momentov + herci ako z dedinského ochotníckeho divadla, že to celkom slušné gore nezachráni.

plagát

Horsehead (2014) 

Pri tej hororovej biede z posledného obdobia zaujímavý kúsok. Bizarnejšia záležitosť, ktorá sa dá interpretovať rôzne, ale pointa je myslím zrejmá keď to človek pozorne sleduje.

plagát

Babie leto (2013) 

Nerob kokotiny biely, v zuboch ťa rozkúše :D

plagát

Birdman (2014) odpad!

Oskarový favorit ? Degradácia filmu ako umenia. Dve hodiny hipsterských interleguánskych kecov bez zmyslu. Quo vadis Alejandro Gonzáles.

plagát

Interstellar (2014) 

Ľutujem ľudí, ktorí už v kine začali rozoberať logické lapsusy tohto veldiela, ktoré tam nepochybne sú, museli sa pripraviť o skvelý zážitok. Ja som takmer celú stopáž ani nedýchal. Kritike zimmerovej hudby vôbec nerozumiem. Pre mňa osobne film roka. Edge of tomorrow som dal 5, toto je ešte o triedu lepšie.

plagát

Annabelle (2014) odpad!

Co je to za sračku ? Pýtal sa starý Košťál.

plagát

The Driller Killer (1979) odpad!

Tejto kokotine sa ani z recesie nedá dať 5 bodov :D