Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (178)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Haunted house s home invasion v závere. Musím uznať, že hororová stránka filmu prekonala moje očakávania. Atmosféra a desivosť pri niektorých scénkach nabrali pekelne vysoké obrátky a čo sa týka ľakačiek tak luxus nad luxus. Pri niektorých som skoro dostal srdcový záchvat. Obsahová omáčka okolo toho aj s hercami však dýchala veľkou dávkou amaterizmu a naivity, žiadne terno. Lepšia réžia v nehororových pasážach a iní herci a mohlo ísť o ducharinu roka. 70/100 ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Manželský pár sa po smrti syna nasťahuje do prekliateho domu, v ktorom nie sú celkom sami, v pivnici totiž číha rodinka spálených duchov. Čakal som skôr, že to bude o atmosfére alebo o ľakačkách, ale napokon som sa splietol. Takže mierne atypická duchárinka, v ktorej prekvapivo zohraje dôležitejšiu úlohu gore ako nejaké strašenie - veď pohľad na nejaké zadymené spálené mŕtvoly už sotva niekoho vyvedie z miery. No na to si treba pekne dlhú chvíľu počkať, napriek tomu, už len pre ten sympatický masakrálny rozstrel v závere, sa to pozrieť oplatí. Je však z toho cítiť poriadne obmedzený rozpočet. Ďalší problém - herci / postavy. Ja osobne som k nim nenadobudol žiadny vzťah, max. negatívny, lebo neviem, ktorá z nich bola protivnejšia. Slabé tri - 5/10. ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

„DŮM POTŘEBUJE RODINU. ODEJDĚTE!“ /// Ty vole, aby mně nějakej spratek naháněl hrůzu už 10tý minutě, to nepamatuju (ten zápas „mladý proti starejm“ se nepočítá!). Ale vzhldem k historii domečku… A pak ten elektrikář… Nejdřív straší ve sklepě a postupně jdeme vejš. Má to lehce přes hoďku dvacet, takže je jasný, že věděj co chtěj – v rychlosti vodvyprávět a postrašit. Faktem je, že takhle narvanej barák bubákama jsem (asi) ještě neviděl! (žádný imigranti! Strašidla!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Spratek je mrtvej, a tak se stěhuju do baráku v nějaký prdeli. 2.) Stará straší, že ve sklepě straší. Mám se začít bát?. 3.) Thx za titule „unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Když nám ten trapný ťaman v Inshitdiousech standardizoval do strašidelných baráků jen bandu vyteplených, úděsně nudných až otravných skřípopantů, vrzdveřníků a trubkohuků, co se během filmu objeví pouze jako rozmazaná šmouha v koutě, mastná, tlemící se skvrna na stropě či bordel ve dřezu a vyděsí akorát tak nešikovné, sexuálně dezorientované instalatéry a malíře pokojů, všichni se začali na téhle homobubací vlně vozit a zdálo se, že je tento žánr kompletně v prdeli. Pardon, chtěl jsem říct „vyčpělý“. Naštěstí není. Pořád existují mačo heteráci, co to umějí udělat s hnusnýma, do křupava propečenýma mrtvolama, které se nebojí naprudko a dlouze ukázat a tu odpudivou blondýnu přinutí ječet ne proto, že „hrůzyplně“ ukápla špatně těsnící baterie nebo se esoterickým průvanem pohnulo s „příšerným“ to zaskřípáním houpací křeslo, ale proto, že nějaký opravdu strašidelný humusák nejprve pořádně bafnul a pak žhavýma rukama vyprstil jejímu kolíkovi oči a vyrval střeva. Jsem rád! ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Kde sú tie časy, keď mali duchárske horory tajomné príbehy prepletajúce minulosť a prítomnosť a končili sa šokujúcimi pointami? Na jednej strane oceňujem, že We Are Still Here sa vymanil z klišé múkou posypaných duchov á la Japonsko/Wan, na strane druhej je to stále to hrozné klišé o škrípajúcich dverách, lacných ľakačkách a seánsach s ghostbustermi. Ten "tajomný" príbeh som im nezožral, lebo to nebolo oldschool neznáme zlo, len lenivosť vymyslieť poriadnu mytológiou a znesiteľnou formou ju podať divákom. Kto tu ale čosi zožral, tak to bol Larry Fessenden, ktorý zožral ponožku. Really. To mi je horor... ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (6)

  • Klasické automobily zapůjčili tvůrcům místní obyvatelé ze Shortsville v New Yorku. (hladass)
  • Šaty ze sedmdesátých let byly nakoupeny v second handu. (hladass)

Reklama

Reklama