Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krátkometrážny

Biografie (3)

Joss Whedon (scenárista / režisér / tvorca)

17.05.2008

Joss Whedon, známy tiež ako Joseph Hill Whedon strávil svoje detstvo na Manhattane, predtým než nastúpil na strednú chlapčenskú školu v Anglicku. Potom sa vrátil do Štátov, kde úspešne absolvoval štúdium filmu. Po presťahovaní do slnečného Los Angeles sa po roku neúspešného hľadania práce uplatnil ako jeden zo scenáristov… (viac)

Nathan Fillion (herec / producent)

30.03.2008

Kanaďan Nathan Fillion sa narodil v hokejovom meste, Edmontone 27.3. 1971 a hoci chcel byť pôvodne učiteľom ako jeho rodičia Cookie a Bob, nakoniec sa rozhodol pre herectvo. Ako mnoho iných hercov začínal hraním malých rolí, či už v televízii, filme, nevyhýbal sa ani divadlu. Doma sa však nedokázal skutočne presadiť, preto sa v… (viac)

Amy Acker (herečka)

23.10.2006

Amy Acker, celým menom Amy Louise Acker sa narodila a vyrástla v Dallase. Je najstaršou zo štyroch detí a herecké sklony zjavne nezdedila po svojich rodičoch, keďže otec bol právnikom a matka ženou v domácnosti. Amy študovala balet, moderné a jazzové tance po dlhší čas. Ešte počas strednej školy však musela podstúpiť operáciu… (viac)

Reklama