Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krátkometrážny

Obsahy (3)

Kosti

Kosti (2005) (seriál)

Kriminálny seriál BONES od producentov Barryho Josephsona (Hide and Seek) a Harta Hansona (Judging Amy) je inšpirovaný kriminálnymi románmi spisovateľky Kathy Reichs. Hlavná postava, doktorka Temperance Brennan (ktorá je v seriáli predobrazom samotnej spisovateľky) pracujúca na Jeffersonianskom inštitúte ako antropologička je pre svoje výnimočné schopnosti požiadaná o spoluprácu s FBI. Jej partnerom sa tak stáva agent Seeley Booth a tím ďalej dopĺňajú kolegovia z Jeffersonianu: Angela Montenegro, Zach Addy, Dr. Jack Hodgins a Dr. Daniel Goodman. Vďaka svojej výnimočnej schopnosti čítať stopy v kostiach obetí a za pomoci svojich kolegov neostane žiadny prípad dlho nevyriešený...

Point Pleasant

Point Pleasant (2005) (seriál)

Seriál Point Pleasant sa odohráva v malom rovnomennom mestečku Point Pleasant nachádzajúcom sa blízko New Jersey, ktoré je hneď na začiatku zasiahnuté silnou búrkou. Tej noci zachráni záchranár Jesse v mori pred utopením mladé dievča, Christinu Nickson, ktorá sa vydala do mesta hľadať svoju matku. Okamžite sa jej ujme rodina miestneho doktora Kramera a rozhodne sa o ňu postarať, kým nebude po tom, čo prežila, úplne v poriadku. Netušia však, že práve jej príchod v krátkej dobe dramaticky zmení chod udalostí a hrozba vypuknutia pekla na zemi naberie silnejšie kontúry.

Dresden

Dresden (2007) (seriál)

Harry Dresden (celým menom Harry Blackstone Copperfield Dresden) je čarodej, jediný profesionálny čarodej pôsobiaci v Chicagu. Na svoje živobytie si privyrába rôzne, mimo iné aj ako súkromný detektív - tam kde zlyhajú ľudské sily totiž môže pomôcť mágia a prípadne aj jeho priateľ Bob, duch uväznený vnútri vlastnej lebky. Zároveň však musí dodržovať zákony White Council, rady čarodejov chrániacej ľudstvo práve pred zneužívaním mágie a popritom sa snažiť nevyzradiť priveľa svojej známej, policajtke Connie Murphy dohadzujúcej mu prípady. Seriál bol natočený poďla kníh Jima Butchera.

Reklama