Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenzie (414)

plagát

Eliška a Damián (2023) (seriál) 

Lide odsoudili tento serial bud kvuli jedne scene Nebo Smetane a Nebo proto, ze se chteji pridat ke stadu hejtru uz z principu. Kdo ale v klidne sedne K televizi a podiva se na pohadkovy serial Bez pocatecniho hejtru, tak to nemuze ohodnotit odpadem. Ano, neni to buhvijake veledilo, ale Jako oddychovka dobra.

plagát

Indiana Jones a Nástroj osudu (2023) 

Film napraskany akci a vtipem verny Toho co se od Indyho ocekava. Jsem nesmirne stasten, ze nedoslo na zbytecny experiment ala Star wars nova generace. Super, klobouk dolu Indy, dekujeme.

plagát

Avatar: Cesta vody (2022) 

No, ruku na Srdce, svetoborne herecke vykony se nekonaly. Snad dve hodiny se Dali vyskrtat, a slouzi Jako plejada oceanografickeho SciFi muzea. Akce je velmi Malo a kdyz uz tak patetickeho. Je to proste krasne becko, neverim, ze Si Toho nekdo bude za rok dva povazovat.

plagát

Životní trefa (2022) 

Zivotni nuda s otiskem komedialniho talentu Sandlera. Sandlera mam rad, ale roli jsem mu vubec neveril a uz vubec ne, ze s tou manzelkou ma laskyplnou chemii.

plagát

Máme rádi Česko (2013) (relácia) odpad!

Az se mi chce plakat na jake dno nekdo muze zajit. Tenhle porad spojuje ubohost, nevkus, krupanstvi a infantilitu dohromady. Asi i chapu ze v dnesni dobe se stalo TV vysilani spise pokleslou zabavou ale i tak vsechny ty internety a Netflixy nemuzou nahradit slusnou zabavnou show, tohle zlo tim ale urcite neni. Jen je mi lito me babicky, ktera se na tento porad diva.

plagát

Dismissed (2017) 

Prkenny Dylan hraje prkeneho Lucase, vlastne se tedy do te role hodi. Tuctovy film, ktery sice neni buhvijaky, ale clovek se nenudi.

plagát

Nepřátelé (2017) odpad!

Je to prilis dlouhe a nudne. Vetsina zcen je zcela nelogickych a z realneho pohledu velmi nepravdepodobnych. Nejvic me ale stvou ty ztravene hodiny, ktery uz si zpet vzit nemuzu. Tak aspon odpad, treba to nekoho odradi.

plagát

Drahokam (2019) odpad!

Jestli mel bejt duvod tohle snimku me otravit, tak se podarilo. Fuj.

plagát

Lady Bird (2017) 

Kdyz nekdo vezme v podstate nezajimavy a nijak vyjimecny pribeh a tuctove zreziruje a zahraje vzznikne snimek jako je tento.Nekdo mi rekl - no vsak vsechny filmy te nemusi napnout a premyslet, staci kdyz se na to proste dobre diva... Hmm, ja bych rekl, ze je to ztrata casu.