Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Western
  • Akčný
  • Fantasy

Obľúbené herečky (10)

Keira Knightley

...najkrajsia a najlepsia, nech si hovori kazdy co chce...Keira ma svoj britsky intelektualny vyraz tvare velmi dobre premakany, vie kedy a ako sa zatvarit, kedy sa pozriet tu, kedy tam....neviem ci to citatelia pochopia, ale "hra prirodzene", chopila sa kazdej vyzvy, chcela a stale chce vyvijat svoj herecky potencial... mnohokrat ukazala, ze aj zly film dokaze jeden dobry herec aspon stipkou okorenit tak, aby clovek neodchadzal z kina alebo od televiznej obrazovky s myslienkou, ze zabil dve hodiny pri totalnej prikotine..je krasna, dobre sa na nu pozera i zenam, strhujuce strohe a emotivne ksichty niekedy zabolia, take su dobre... ukazala, ze vie co robi, ci uz vo velkolepych dobrodruznych filmoch ako Pirati z Karibiku, kde v druhej a tretej casti dostala moznost ukazat svoju drsnu a hl. v tretom filme leadersku stranku zeny medzi muzmi, vo filme Domino sa predviedla takisto ako velka drsnacka na ktoru sa dobre pozera a lahko sa jej herecky vykon hlta. takisto aj vo filme Jacket (Zvieracia kazajka) v role stroskotanej mladej casnicky, ktorej zivot matky znicil ten jej, dokonca aj v Kralovi Artusovi jej rola sadla ako kluc do zamku, no nezabudajme aj na jej skorsie hranie, napriklad vo filme Diera, kde hra typicku teenagersku fesandu, ktora ma chlapcov zo strednej omotanych okolo prsta alebo Princezna zlodejov, dcera velkeho slavneho Robina Hooda, film, kde sa prvykrat stretla s lukom a sipom... no naopak vo filmoch ako Pycha a predsudok alebo Love Actually ukazuje svoj povab a zmysel pre romantiku, ktory jej svieti z velkych hnedych oci...najstrhujucejsi moment pre mna bol 16 minutovy anglicky humorny odvar Steve, nikdy som Keiru takto nevidela. uzivala som si cely priebeh filmu a prepadol ma smutok, ked to po tych 16 minutach skoncilo, kiezby ten film bol dlhsi... hrdinka, pozerka, milenka, manzelka, rojko, realista, blazon......zahra co chcete moji mili :)

Winona Ryder

...vo vela mysliach je to iba byvala priatelka Edwarda, pre mna je to Pani Herecka za Keirou, mozno takmer vedla Keiry...tieto dve zeny su si herecky aj fyzicky velmi podobne a nie iba v zanroch filmov. Rata sa mi v kazdom filme, ktory som s nou videla a to som ich videla vsetky... najviac ma dostali filmy Narusenie, Male Zeny, Great Balls Of Fire, Noznicovoruky Edward a Morske panny :)

Christina Ricci

...dajte jej rolu aku chcete, ona to vzdy zahra :) ci uz temnu malu Wednesday Adamsovu, zamilovanu dievcinu v Ospalej diere, Preprozacovanu "divu" 60tych rokov alebo sexy Lizu z Ally McBealovej.. jedna z najnadanejsich mladych hereciek s velmi sirokym spektrom zanrov vo svojej zbierke "odpracovanych" uloh :)

Helena Bonham Carter

...tato zena ma styl, milujem jej zamilovane mamickovske ulohy typu Sweeney Todd a ine Burtonovky, v ktorych, na pobavenie, vlastnu manzelku stale zabije, ale uzivam si ju aj ako zlovestnu zabijacku v Potterovi ci zenusku koktajuceho krala :)

Kirsten Dunst

...od mala ziariva Kirsten, od Malych Zien cez Jumanji k Spider-manovi az po Baby Na Tahu :)

Whoopi Goldberg

...tato zena nepotrebuje komentar, je to pani herecka v kazdom ohlade, v kazdom zanri, v kazdom momente.

Calista Flockhart

...iba kvoli serialu Ally McBeal... nemohli vybrat lepsiu herecku pre stvarnenie tejto postavy :) stale sa opakujuce srdceboly, plac nad rozliatym mliekom, tuzba po laske ale aj jej odmietanie.. stresujuca, neuroticka ale silna zena neuveritelne zahrana touto skvelou hereckou :) pri rozhovoroch v talk shows s Calistou vidno fakt, ze vie hrat, nudnejsie talk show si ludia ani nemozete predstavit :)