Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Dobrodružný

Recenzie (105)

plagát

Manžel na skúšku (2018) 

Ťažko sa niečo hodnotí ak ide o doslovnu kópiu filmu Cez palubu.

plagát

Loli paradička (2019) 

Vo filme by sa dalo veľa veci doladiť ale nakoniec fajn. Prvky komédie ale aj drámy a prekvapivý záver filmu nemal chybu.

plagát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Škoda, že sa R. Atkinson opäť neodpútal od role Mr.Beana a nepriniesol niečo nové. Nie je to úplne vtipné ako Mr.Bean ale nie je to ani úplne trápne. Ok. Dá sa to pozerať.

plagát

Dežo Hoffmann – fotograf Beatles (2022) 

Dokument o slovenskom Forrestovi Gumpovi. Príbeh o človeku o ktorom ani veľa ľudí nevie a pri tom je fascinujúce s kým každým sa stretol a koho každého poznal. (Hemmingway, Churchill, Beatles, Rolling Stones, Charlie Chaplin, Marlin Monroe, Hitler..)

plagát

Kôň (2022) 

Celkom dobrá myšlienka...len dosť jednoducho spracovaná. Škoda, že sa režisér s tým viac nevyhral. Poslednych 20 min mohlo vyzerať inak.

plagát

Vitajte v mojom zvláštnom meste (2020) (seriál) 

Zaujímavá sonda do najzvláštnejšich miest na svete...Las Vegas, mesto na vode, mesto kde je niekoľko mesiacov tma atď...

plagát

Láska bez hraníc (2017) 

Zaujímavý námet a spracovanie ale prehnane naivné.

plagát

Mária Antoinetta (2006) 

Zaujímavé sledovať príbeh Márie Antoinette z 18. storočia na pozadí indie rockovej hudby. Netradičné spracovanie historického životopisu.

plagát

Bežím k tebe (2022) 

Uplná kópia filmu Láska bez bariér. Preto nižšie hodnotenie.

plagát

Delete History (2020) 

Potenciál to malo dobrý. Karikatúra moderného otroctva ľudí súčasného virtuálneho sveta - technológií, počítačov a socialných sietí v absurdnej a bizarnej forme.