Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (15)

plagát

Han Solo: A Smuggler's Trade (2016) 

Pridavam sa ku nazoru uzivatela Jedifilm,ze Jamie Costa sa hodi ovela viac na postavu Han Sola,nez herec Alden Ehrenreich.

plagát

Nikto nie je dokonalý (2012) (relácia) 

Tomuto programu som vobec nevenoval pozornost pokial ho uvadzala dvojica Andrasy-Vacvalova,ale odkedy ho uvadza Forgac-Zimnykoval tak je to jedna z najzabavnejsich relacii na Slovensku.Z jednoducheho dovodu,pretoze nova dvojica vie naozaj publikum a aj televizneho divaka bavit svojimy vtipnymi hlaskami a poznamkami.A celkovo po odchode Andrasyho tato relacia posobi ovela sviezejsie a zabavnejsie.Preto davam styri hviezdicky.

plagát

Panelák (2008) (seriál) odpad!

Tu jednu hviezdicku davam len z ucty k niektorim hercom(Slezacek,Turzonovova...),ktori v Panelaku hraju asi len kvoli slusnemu honoraru.Inak cely serial je len absurdna parodia,ktora nema nic spolocne s realnym zivotom.Skoda ze posledne roky ziskava prave Panelak ceny pre najlepsi serial...

plagát

Robin Hood (1984) (seriál) 

Pre mna osobne najlepsie spracovanie tematiky Robina Hooda v serialovom prevedeni s nezabudnutelnou ezoterickou hudbou.

plagát

Sekerovci (2010) (seriál) 

Skoda tohto serialu,ze nevydrzal dlhsie na Markize.Spociatku som mu nedoveroval,no postupne som mu prisiel na chut a posledne casti ma bavili.Celkom slusny priemer na slovenske podmienky.Autorom sa myslim podarilo vyskladat humornu zostavu hercov,ktora tvori zabavnu rodinku.Mna najviac bavili Libezniuk s tym jeho ruskym prizvukom,potom samozrejme Kemka,ktory nastastie nehral slabomyselneho aj ked mu to pasuje.Dobra bola aj Tana Kuliskova,ktora sa hodi do komedii a hlavne sa mi pacila nova herecka Alena Duranova,najma to ako gulala ocami.

plagát

Had (2006) 

Konečne nejaky novy francuzsky film,ktory sa svojim dejom a zapletkou može rovnat najlepšim europskym thrillerom este z čias Delona.Naozaj poctivo natočeny film.

plagát

Adela show (2010) (relácia) 

Tato relacia Adely Banašovej si viac ako dve hviezdičky nezasluži.Tie tam davam len preto,že niekedy sa jej podarilo pozvat zaujimavych hosti s ktorymi bola niekedy sranda.Ale inak nič vynimočneho to nebolo.Jednak Banašova a jej hostia sa len velmi vzdialene snažili podobat na glosatorov z relacie SEDEM s.r.o. o aktualitach z kulturno-spoločenskeho života.A potom dost často bavili len sami seba,ako keby sedeli len pri pive v krčme a zabudli na divakov pri obrazovkach.Proste take obyčajne FUN RADIO aj s obrazom a to na kvalitnu talk show v televizii nestačí.

plagát

Dobrodružstvá Toma Sawyera (1981) (TV film) 

Suhlasim s andersonom,tento sovietsky film asi najlepsie a najvernejsie zodpoveda knižnej predlohe od Marka Twaina.Skutočne skvely film.Niečo podobne sa sovietom podarilo aj pri adaptacii pribehov Sherlocka Holmesa z prvej polovice 80. rokov minuleho storocia.

plagát

J.F.K. (1991) 

Pre mna tento film znamena strašne vela.Teme atentatu na J.F.Kennedyho sa venujem da sa povedat polku svojho života a je to pre mna isty druh fetišu. Dodnes neviem pochopit prečo sa američania tolko rokov nechavaju oblbovat a nežiadaju zverejnit všetky tajne dokumenty o atentate.Ved každy len trochu logicky uvažujuci človek nemože pri tom množstve nesediacich dokazov uverit ze L.H.Oswald je jedinym a pravym vrahom Kennedyho.

plagát

Šťastie po brazílsky (2011) (TV film) 

Myslím,že pri tom množstve akčnych filmov a seriálov je tento obyčajný príbeh zo života velmi prijemným osviežením pre dušu.Velmi podarena romanticka komedia.