Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neberte si nič na sekeru... Sekerovci žijú v Timravanoch, malom mestečku v nešpecifikovanom kúte Slovenska, dostatočne ďaleko od Bratislavy. Miestni si na označenie ""mesto"" potrpia, v skutočnosti však Timravany vykazujú všetky znaky dediny. V centre diania sitkomu sú manželia Vincent a Jarmila Sekerovci. Vincent je najväčší škrob v meste a jeho najčastejšia veta znie ""Určite je to drahé"". Jarmila je pokojná a dobrá duša, rada háčkuje a vedie spevokol. Manželia spoločne vedú rodinný biznis – malé mäsiarstvo. Sekerovci majú tri deti. Dcéra Betka je v tínedžerskom veku, pohŕda rodinou a čo najskôr sa chce dostať z malého mestečka preč. Syn Pipo je futbalista, rebel a trošku ""vyšinutý"". Pomáha otcovi v mäsiarstve. Najstarší syn Jano sa po rokoch strávených v Bratislave rozhodol vrátiť do rodného mestečka a spolu so svojou snúbenicou si chcú postaviť dom. Zatiaľ však bývajú u rodičov... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (57)

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Narkóza ma ani tentokrát nesklamala. Totálne nezáživný seriál s nahratým smiechom, cirkusantom z Partičky a hercami, ktorí sa snažia hrať, no akosi im to nejde. Dôkaz toho, že Narkóza predhodí divákom akúkoľvek úbohosť (a to som ešte slušný), len aby to natrela svojej o nič lepšej konkurencii. Katastrofa, no nič iné som od televízie takéhoto formátu ani nečakal. ()

matrixus 

všetky recenzie používateľa

výkon Aleny Ďuránovej príjemne prekvapil, i scenáristicko-dramaturgická zložka dozaista ponúkla viac ako u prefláknutých "Panelákovcov" ... Zážitok umocňuje pomerne verné vykreslenie slovenských reálií s nutnou dávkou nasázky, a je potrebné dodať, že ponúknuté sujety sa vyskytujú hojne v každej slovenskej dedine ... ako obraz doby dokonale vystihnuté a ako karikatúra ešte stále v medziach regionálneho vkusu ... asi vďaka aj hereckému talentu Kemkovmu ... ()

Reklama

unclejack odpad!

všetky recenzie používateľa

V prvom rade zlyhal casting. Nezáživné a nespresvedčivé herecké výkony sú u mäsiarov na dennom menu. Druhá vec, čo nefunguje je scenár a zápletky jednotlivých dielov. Odhiladnuc od toho, že samotný nápad na sitkom o mäsiarskej rodine, kde jeden z najvážnejších problémov predstavuje strata súťažnej tlačenky je FAKT NAPRT námet, scenárista jednotlivých dielov sa nezaoberal ani tým, aby do svojich postáv vštiepil nejaké divácke sympatie - aj keby ich nasilu namontoval, len nech sa tam nepromenáduje partička hercov, ktorá je mi úplne ukradnutá!!! Je veľmi ťažké hodnotiť projekt, ktorý sa už na svojom počiatku obrátil do slepej uličky a sám seba v nej zazdil, ako Vlk z jednej epizódy Vlka a zajaca. Pre všetkých s odlišným názorom prajem príjemnú čuňaciu zábavu s hudobným doprovodom z detskej oslavy. ()

jurajP odpad!

všetky recenzie používateľa

Hmmm, aktuálne to sledujem... hmmm so Zitou na krku sa to zďaleka nedá porovnať... Zitu ostatní používatelia kvalitne "sprzdili" tak toto asi spomínaní "experti" vychvália do nebies... dúfal som, že sa to aspoň "obtrie" Zity... nooo zatiaľ nemám slov... 2* by som dal len kvôli "našej" produkcii.. zatiaľ hodnotím na 1* uvidíme čo prinesie druhý diel....tak pridávam hodnotenie po "druhom diely" aaa ok neviem či pridali druhý diel, no ak áno, môj názor sa "zhoršil" upravujem hodnotenie a už nesledujem "ďalšie" pokusy... Vráťte nám Zitu... prosím... ()

Anonym018 

všetky recenzie používateľa

Je to zábavná slovenská komédia, ktorá sa má pozerať tak, že si jednoducho v utorok večer sadnete k televízoru a sledujete sitkom, jednoducho sa zabávate a nie tak, že analyzujete každú scénu. Sekerovci však majú nevýhodu, že vznikli v tieni legendárneho sitkomu Susedia. Práve preto dávam iba štyri hviezdičky. ()

Galéria (78)

Reklama

Reklama