Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Animovaný

Recenzie (13)

plagát

Nejnebezpečnější hadi Asie (2010) (TV film) 

Jeden z najlepších dokumentov o hadoch, dr. Bryan Fry je macher, vie čo si môže dovoliť k hadom. Miestami dokumentu som až nedýchal, ba dokonca som mal až zimomriavky. Krása. Už sa teším na ďalší dokument s dr. Bryanom.

plagát

Ťapákovci (1977) (TV film) 

Príbeh totálne nevhodný na filmové spracovanie. Už dlho som sa pri filme takto nenudil, normálne sa čudujem, že som to dopozeral až do konca. Jediné pozitívum filmu je Milan Kňažko preto dávam aspoň tu jednu hviezdičku, inak ostatné herecké výkony hrôza a strach.

plagát

My sme Millerovci (2013) 

Podľa traileru som si myslel, že pôjde o ďalšiu stupidnú americkú komédiu, ale aj napriek tomu som sa vybral do kina a urobil som veľmi dobre. Som rád, že ešte aj v dnešnej dobe dokáže vzniknúť film, na ktorom sa smejem od začiatku do konca. A tiež konečne komédia, kde nie je ten trápny sandlerovský fekálno-prdiaci humor.

plagát

Top Gear USA (2010) (relácia) 

Keď už mi prídu zábavnejší Geissenovci ako toto, tak to už je čo povedať. Keby sa to aspoň nevolalo Top Gear, ale američania proste musia všetko od britov okopírovať, a potom vznikne z toho takýto nudný a trápny blud. Je to nuda, nuda a ešte raz nuda.

plagát

Matti (2006) 

Mám rád skoky na lyžiach a vždy som fandil Fínom, ale že niekedy uvidím o tomto športe film a ešte bude aj o fínskej legende tohto športu, tak to by ma veru nikdy nenapadlo. Preto ma veľmi potešilo, že vôbec takýto film vznikol a okrem to je aj výborne natočený. A na záver ešte bonus v podaní Tima Kotipelta - Lennä Nykäsen Matti.

plagát

Bedári (2012) 

Pre mňa úplne zbytočný film, najhoršia verzia zo všetkých bedárov, čo som kedy videl. A to že Anne dostala oskara za tých päť minút čo tam pospevovala tak to už vôbec nechápem. Mám pocit, že jej soškou chceli vynahradiť to, že sa musela dať ostrihať. Jediné pozitívum filmu je duo Helena a Sacha, inak je to veľmi slabučké.

plagát

Poslední týden (2008) 

Vinikajúci film, škoda že nie je takýchto viac. Takto nejako by som si tiež predstavoval svoj posledný týždeň, len radšej by som motorku vymenil za kabriolet. Štyri kolesá sú istota.

plagát

Hotel Transylvánia (2012) 

Čo mi najviacej vadilo bolo to trápne preelektrizované spievanie, ale tak asi na tom teraz fachčia mladí, inak je to veľmi pohodový animák. A ako bonus výraz Drakulu pri zbadaní Twilightu, no na nezaplatenie. :D

plagát

13 zabijakov (2010) 

Vizuálne je to veľmi dobre natočený film, a je mi aj ľúto, že som dal len dve hviezdičky, ale proste druha polovica filmu ma totálne unudila. A pritom sa to tak dobre rozbiehalo. Škoda.

plagát

Šéfovia na zabitie (2011) 

Tak za tento film by si zaslúžil colin oskara, aj keď tam bol len chvíľu. Po dlhom čase fakt dobrá komédia.