Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (72)

plagát

Vzkriesenie Valhaly (2009) 

Epická kamera, epický Mikkelsen, ale všetko ostatné epic FAIL !

plagát

Mrcha učiteľka (2011) odpad!

Mám rád komédie - rôzne druhy ci už carrey, sandler alebo pegg, trapne (ale vtipne) sračky typu White Chicks alebo kvalitný anglický humor Death at a Funeral ...ale toto je moc...možno keby mám 13 rokov a som fanúšik filmu Knallharte Jungs tak je to film pri ktorom by som sa bavil...PFUJ!!!

plagát

Kickboxer 2: Cesta späť (1991) 

pri tomto filme som si uvedomil, ze kickboxer 1 s van dammom je uplne super film a takisto som si uvedomil ze aj medzi beckovymi a ceckovymi filmami je giganticky rozdiel

plagát

Ong Bak: Záverečný duel (2010) odpad!

a to som si myslel ze po ong bak 2 uz nic horsie prist nemoze. Kto by to bol povedal ze po 5* peckách ako Ong bak 1 alebo the protector pridu taketo sracky. Scena ako ho mučili "baranidlom" ma totalne polozila :-)

plagát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

97 minutový akčný videoklip k brutálne skvelej hudbe. Ten film snáď išiel viac v "ultra cool" spomalených záberoch ako v normali, no všetkého veľa škodí, ale ten soundtrack !!!! 100%!!!!!

plagát

Nezvratný osud 4 (2009) 

Nemôžem uveriť tomu, že to natočil ten istý režisér čo natočil aj dvojku. :-/ ...wtf? efecty ako zo starej počitačovej hry, atmosféra 0% ...mega tupé postavy s wtf dialogmi.....jediné pozitivum je kratka stopaz

plagát

Ong bak 2: Pomsta (2008) 

jedna vec je sa vediet biť, mať rád slony a byť nesmrtelný. Druhá vec je vediet to vyuziť vo filme. Prvá vec Jaaovi ide, druhá nie. Ak je pre niekoho atmosferické to, keď sa 500 krát približuje kamera na tvár hlavného hrdinu a aj ostatných (myslím tie silné pohlady, ktore v normalnych filmoch bývajú raz-dva krat) tak musí trpieť vážnym nedostatkom dobrých filmov. Ak niekoho zaujal scenar-dej-dialogy musí byť oddaným fanúšikom segaloviek. Ak niekoho zaujalo to, ze napriek tomu ze hlavneho hridnu par krat prerezu mecmi + niekolko smrtelných uderov a pádov tak musí byť oddaný fanušik chucka norrisa. Ak si niekto myslí, že to bolo natočené v peknom prostredi a celkovo že to bolo dobre zrežírované tak pravdepodobne nikdy nevidel žiadny iný film ako s chuckom norrisom alebo segalom. Jediným ťahákom filmu sú to bojové scény. A ešte aj tie boli výrazne slabsie ako v predoslich tonyho filmov. Na rozdiel od ong bak 1 mi to prišlo už opozerané aj napriek tomu, že sa tony snažil zapojiť aj ine bojove styli a využíval aj zbrane, ale mu to rozhodne nešlo....resp išlo mu to, ale nebolo to nič výnimočné (pre tých ktorý nevideli nikdy filmy s jackiem chanom alebo jetom li a frčia len na segalovi a chuckovi tak to musel byt orgazmus to chapem:-) ). Vo filme su bojove umenia ovela efektivnejsie keď maju zmysel, ked su sucastou deja, ked to vo vás nieco zanechá (napr Obávaný bojovnik s jetom), ale toto je len povrchne pozeranie sa na bitky potom utrpenie v podobe dalsich casti filmu v ktorych bitky nie su, potom slon, trapny tanec, sfetovaná vrania žena, nesmrtelnost...nuda nuda nuda... Ong bak 1 bol velký BOOM , the protector bol dozvuky a toto je spinavá žumpa.Panovi slonov evidentne dochadzaju napady a skodia mu tie kopance do hlavy. Dufam ze si da par rokov pauzu, zabudne na slony a vymysli dalsiu peknu novu zaujimavu choreografiu bojovych scen ako v ong bak 1 (a nebude ju stale dookola opakovať) a natoči dalsi filmový odpad , ale s aspon zaujimavymi bojmi.

plagát

Odsúdené (2009) (seriál) 

Prison Break po slovensky :-D . Hodnotit zatial netreba, kedze som videl len prvu cast. Herci dobrý, Dzuríková skvela. Scenár na slovenske pomeri obstojnny, kamera slovenska. Pre slovenskych fanusikov co zeru slovenske serialy ako panelak, alebo ordinaciu v tej zahrade a nevedia ze existuju zahranicne serialy to bude orgasmicke.Slovenske komedialne serialy ako mafstory a profesionali mam rad (vlastne len tie dva), ale tieto "vázne"serialy mi pridu umele a hlupe, ale vyzera to tak, ze tento bude najmenej umely a hlupy.