Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Dokumentárny
  • Animovaný

Recenzie (112)

plagát

Twin Peaks (1992) 

Príbeh začína niečim a končí ničím natiahnutá nuda hrajúca sa na umenie , stredoškolácka feťačka ma problém so všetkým vrátane svojich rodičov,  ocka psychopata - dalo by sa to vmestiť do trištvrte hodiny.

plagát

Pořád rovně až do rána (1972) 

Výborne natočený thriller , mladá žena rozhodnutá začať nový život , sa rozhodne opustiť domov. Dúfa hlavne , že stretne muža svojich snov s ktorým bude mať dieťa. Dievča naučená žiť len po boku matky v tradičnej rodine , neznalá nástrahám nočného života a životného štýlu mladých ľudí vo veľkomeste, vsadí na zoznamovanie , ktoré hraničí s prejavom zúfalstva a bohužiaľ natrafí na nesprávny typ osobnosti. Až kým on sám sa nerozhodne odhaliť jej svoju druhú tvár , mladá žena na nič nepríde a doplatí za život po jeho boku tak ako ostatné svojim životom.

plagát

Křivák se skalpelem (2023) (seriál) 

Jeden z ďaľších príbehov o typickch psychopatoch, dobre natočené, ľuto mi je obetí.....

plagát

Astrologický průvodce pro zlomená srdce (2021) (seriál) 

Dobrá asi len myšlienka natočiť čosi pohľadom cez astrologické znamenia ,ale výsledok je katastrofálny...väčšiu nudu soom už dávno nevidela !

plagát

Čarodejnica lásky (2016) 

Nakoľko milujem starú kinematografiu , tak ma  tento novodobý retro snímok celkom dostal , vrátane konca ,ktorý som nečakala.  Kostými za 5 hviezdičiek a konečne bolo počuť čistú angličtinu .  A nenudila som sa !

plagát

TY (2018) (seriál) 

Zhrniem to asi takto , prvá séria mala zmysel, spád thrileru, myšlienku a Joe nebol otravná mucha s tými istými názormi a myšlienkami ako v ďaľších sériách , ktorých príbehy nedávajú zmysel , sú natiahnuté ako guma v gatiach a celé to smeruje do strašne nudnej a dobre predvídateľnej sračky ako väčšina takýchto seriálov. Oo nezabudlo sa na módu sociopatov a psychopatov , ktorých ano aj v reálnom svete  bohužiaľ pribúda , nezabudlo sa ani vyzdvihnúť ako že problém skupín a problém neočkovaných -nuž móda je móda aj vo filmoch a preto sú čoraz horšie a horšie.

plagát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Použité snáď všetky typické symboli Poeovej symboliky z jeho rôznych diel od havrana ,cez kyvadlo, romantičnosť obchodníkovej čiernej duše. Preceňovanie  altruizmu ako jediného a najlepšieho počinu na svete. Ťažkopadný režisérny aj scénaristický počin , scény plné zbytočných dialogov je už asi osudom väčšiny seriálov akehokoľvek typu a druhu a neviem sa nad nepovzniesť ani v tomto prípade. Veľa trapných situácií a scén, výber hercov a kombinácia súrodencov hádam zo všetkých typov krajín aké existujú (aj ked nie som žiadny rasista ) mi prišla pritiahnutá za vlasy a plne zodpovedá dnešnej chorej presranej dobe neustále upozorňujúcej  na rovnostárstvo každého s každým. Tak že na film z roku 1960 Zánik rodu Usherovcov ma zaujal viac.

plagát

Spartakiádní vrah (1999) (TV film) 

Markovič povedal ja mu nevěřím ... ani ja , bohvie či by nebol z neho za ibých okolností druhý Ted Bundy, no túžba ostať na slobode musela byť veľmi silná apreto každú vetu o ľútosti považujem za číre klamstvo , keby mal naozaj svedomie a cítil ľútosť tak  už dnes nežije.  Celkovo pôsobí dokument strojene ako aj jeho hlavný predstaviteľ.

plagát

Wham! (2023) 

Wham ,ktorá ako puberťáčku v 80tych rokoch zasiahla ,tak ako Madonna, Prince, či Michael Jackson, v Georgeovi Michaelovi som videla naoko väčší  potenciál a nielen ten vizuálny ako v Andreovi ,ale  to že bez neho , by sa zrejme žiadny George Michael a jeho neskoršie výborné skladby neudiali,  to som netušila...vďaka tomuto filmu som pochopila prečo Wham  a hlavne som sa opäť uvidela 16 ročná v roztrhanej cez socialistické hranice prepašovanej riflovej minisukni , s tromi fabami na vlasoch vyčesaných do 20 cm výšky nad čelo, ako tancujem na diskotéke na jednu z ich skladieb ...už sú tie nádherné 80roky preč ale stále na to milujem spomínať!!!