Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (15)

Gól 3

Gól 3 (2009)

Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23.

Pavilón č. 6

Pavilón č. 6 (2009)

Film sa natáčal v skutočnom ústave pre choromyseľných neďaleko Moskvy. Niektorí z pacientov si zahrali vedľajšie postavy.

Pavilón č. 6

Pavilón č. 6 (2009)

Scenár filmu bol pôvodne napísaný v roku 1988 a hlavú rolu mal stvárniť Marcello Mastroianni. Kvôli talianskym producentom však bol celý projekt odložený

Policajný, adj.

Policajný, adj. (2009)

Na stene obchodu, pri ktorom postáva Cristi počas sledovania, sú nasprejované odkazy na dva rumunské futbalové kluby: FC Steaua Bukurešť a FC Vaslui.

Videokracia

Videokracia (2009)

Berlusconiho televízne stanice Mediasetu a verejné vysielanie RAI odmietli uviesť trailer k filmu.

Bahrtalo! (Veľa šťastia!)

Bahrtalo! (Veľa šťastia!) (2008)

Sám režisér Robert Lakatos o filme tvrdí, že je to na 100% dokumentárny film a na 100% hraný film.

Medzi stenami

Medzi stenami (2008)

Všetci žiaci triedy používajú vo filme svoje skutočné krstné mená.

Medzi stenami

Medzi stenami (2008)

Okrem Françoisa Bégaudeaua hrajú v tomto filme samí neherci.

Studený obed

Studený obed (2008)

Malou predzvesťou, že vtáky budú hrať filme zaujímavú úlohu, je už scéna pri ktorej sa prestavuje Christer. V jeho izbe sa na stene nachádza plagát z Hitchcockovho filmu The Birds.

Návrat do země Oz

Návrat do země Oz (1985)

Jedná sa o pokračovanie filmu Čaroděj ze země Oz (1939). Toto pokračovanie bolo natočené až v roku 1985, čiže po 46 rokoch. Za toto výnimočne dlhé časové obdobie medzi prvým dielom a jeho pokračovaním je snímka zapísaná do Guinessovej knihy rekordov.

Hviezdne vojny: Epizóda I - Skrytá hrozba

Hviezdne vojny: Epizóda I - Skrytá hrozba (1999)

Tento film bol pri vzniku novej éry filmového pirátstva. Už viac nie kopírovanie VHS. Bol to vôbec prvý film, ktorý sa objavil na internete, a to približne dva dni po americkej premiére. Kvalita nebola úžasná. Film bol nahraný v kine digitálnou videokamerou.

Zima kúzelníkov

Zima kúzelníkov (2006) (TV film)

Najťažšou časťou natáčania boli scény, v ktorých Csongor Kassai šoféroval, nakoľko nieje veľmi zdatný vodič, problémy mu robilo aj rozbiehanie a radenie rýchlostí.

Zima kúzelníkov

Zima kúzelníkov (2006) (TV film)

Na Moskytovom aute je cez celé dvere nálepka a na nej reklama www.dietka.sk. Diétka je názov reštaurácie, v ktorej Moskyt pracuje, a nemá nič spoločné s Materským centrom Dietka, na ktoré táto www stránka reálne odkazuje.

Zima kúzelníkov

Zima kúzelníkov (2006) (TV film)

Postavu nového majiteľa autobazáru, ktorý sa objaví v úvode filmu na pár sekúnd, si zahral vedúci výpravy Jaroslav Košťál.

Reklama