Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (9)

plagát

Profesionáli (2008) (seriál) 

Jediný slovenský seriál, ktorý sa dá pozerať a je aj vtipný. Paráda! :)

plagát

Milujem Slovensko (2013) (relácia) 

1000x lepšie ako ten odpad čo natáča markíza.

plagát

Earth (2007) (TV film) 

Nádherné!

plagát

Letecké katastrofy (2003) (seriál) 

Keď že sa v lietadlách trochu vŕtam je tento seriál pre mňa dosť fascinujúci. Každá časť si drží rovnakú úroveň, len je to možno trochu natiahnuté a často krát zdĺhavé. Koho zaujímajú lietadlá, alebo všeobecnejšie letecká doprava môže sa veľa dozvedieť. Kto sa ale bojí lietania nech si pozrie len tých pár častí kde všetko dobre dopadlo :) Ako povedal kolega pre niekoho viac, pre niekoho menej záživné a pre niekoho priemer.

plagát

Vo štvorici po opici 2 (2011) 

Film s takým istým námetom ako jednotka, ale kedže aj na jednotke som sa skvelo bavil nevadilo mi pozrieť si "rovnaký" film ešte raz.

plagát

Ružový panter 2 (2009) 

Podľa mňa skvelý, zábavný film rovnako ako prvý diel. Steve Martin je herec ktorý úžasne zapasoval do tejto role a ja som sa skvelo bavil po celý film. Tento druh humoru je veľmi podarený a pre mňa je tento film za 5*.

plagát

Odhalené tajomstvá mágie a kúziel (2008) (seriál) 

Pre niekoho sklamanie z odhalených trikov no pre mňa nie. Kúzelník ukazuje striedavo aj väčšie aj menšie kúzla. Je zaujímavé nahliadnuť za oponu trikov a môže inšpirovať aj Vás k vlastným a novým nápadom.

plagát

Partička (2009) (relácia) 

Humor, ktorý mne jednoducho sedí. Možno keď si pozerám záznamy tak ma o čosi viac bavia tie prvé diely relácie, ale môžem povedať, že sa bavím na všetkých častiach a zvyknem ešte pozerať aj českú partičku, ktorá ma tiež svoje čaro. Každá scénka má niečo do seba niekedy lepšie niekedy horšie herecké výkony, ale táto relácia sa nemá za čo hanbiť. A jeden z mala dôvodov prečo by som mal zapnúť markízu.

plagát

Madagaskar 3 (2012) 

Oproti jednotke a dvojke to bolo podľa mňa dosť nudné. Občas som sa zasmial ale na predošlých častiach som sa nasmial oveľa viac.