Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Romantický

Recenzie (11)

plagát

Stratená duša (2010) (seriál) 

Jedným slovom konečne. Konečne prišla postava, ktorá sa živý sexuálnou energiou, k tomu je sexi a krásna a ako bonus hraje to na city, perfektné. Po troch seriach možem dať len najvyššie hodnotenie.

plagát

27 šiat (2008) 

Nenáročne na psychiku...pekné a romantické...miestame usmevné...a perfektná herečka...ideálne na oddych po náročnom dni :)

plagát

Šťastie na dosah (2006) 

Nádherný, smutný film....naozaj si zaslúži megaúspech. Bez pekla nieje raj a v tento film o tom hovorí. U mňa 4 hviezdičky.

plagát

Po sexe (2007) 

Ale ano dá sa..pobavilo ma to celkom dosť. Trocha kravinka z americkej produkcie, ale celkovy efekt sa dá :) A Mia Kunis bola chutná :)

plagát

Kráčajúca skala (2004) 

Keď zrovna nejde nič lepšieho v telke, tak prečo nie. Americká trochu chujovinka s jedným pekne vypracovaným chlapcom a s jedným hnusne bohatým zloduchom. Na oddychnutie od normálneho sveta ideálne. Ak človek nemá zrovna chuť na nejakú romanticky naladenú komédiu, postačí s americkej produkcie aj toto. Dej celkom ujde, bohatý parchant vypadá ako parchant a hrdina ako hrdina. Jednoduché ale pozerateľné. A samozrejme pekné striptérky a pekné vypracované teľo Chrisa...

plagát

Bátoryčka: Krvavá grófka (2009) 

Na tomto diele Julie Delpy je vidno ako sa veci robiť nemajú. Celý dej okolo Bátoryčky je až okato odbitý pár vetami na začiatku. Aj cez to všetko veľké snaženie urobiť historický film, scény pripomínajú skôr divadelné kulisy. Nehovoriac o tom, že s Čachticami a celkovo s rakúsko-uhorskom to nemá vôbec nič spoločné. Julie sa snažila urobiť svoju verziu krvavej panej čo sa jej do istej miery podarilo a krvi je tam tento krát trocha viac ako v Jakubiskovej verzii. Ťažný bod príbehu chcela však preniesť na zobrazenie lásky medzi Bátoryčkou a mladým Štefanom Thurzom. Nedá sa nepovšimnúť si že mladý Daniel Brühl tam pôsobí ako mladý zajko a nie ako historická postava. Na rozdiel od toho obraz Darvulie ako peknej mladej čarodejnice, ktorú stvárnila Anamaria Marinca sa mi páčil trocha viac ako Jakubiskov obraz. Ak chcela Julie povedať, že ženy sú oveľa krutejšie ak ide o muža ich srdca tak sa jej to podarilo. Ale spájať to s Bátoryčkou asi nebol dobrý nápad. Možno to chcelo vymyslieť nejakú inú postavu zlej hradnej panej a bolo by to ako príbeh celkom obstojné. No u mňa je to jedna hviezdička za pekné a vyrovnané hranie, ktoré predviedla Anamaria Marinca.

plagát

Sex Traffic (2004) (TV film) 

Krutá výpoveď o tom čo sa môže stať keď dve pekné dievčatá snívajú o práci v Londýne. David Yates natočil túto snímku ako TV-film, no moje presvedčenie je, že by tento snímok mal úspech aj na plátnach v kinách. Nie moc známi herci a časté striedanie prostredia nebola zasa až tak moc zlá kombinácia. Aj keď zdanie hovorí o úplne chladnom snímku o obchode s bielym mäsom, predsa len aj tú sa dajú nachádzať prvky dojemných scén ľudských objatí či bozkov. Absolútny chlad prvej časti keď sa dievčatá dostávajú do rúk pasákov, ktorý si ich pohadzujú, vystrieda citlivá výpoveď Eleny, ktorá sa snaží zachrániť sestru v druhej časti filmu. Veľký dojem na mňa urobila Anamaria Marinca, ktorá sa doslova zo škaredého káčatka premení na krásnu labuť až mi sánka padla dolu. Veľmi zaujímavý film, ktorý rozhodne stojí za to, a netreba ho vidieť iba raz, pretože aj na druhé pozretie má stále čo povedať. U mňa štyri hviezdičky.

plagát

Dospeláci (2010) 

„Sandlerovka“ ako má byť. Celý dej je zasadený do stretnutia starej partie chalanov na pohrebe ich basketbalového trénera. Medzi časom sa s partie chalanov stala partia dospelých mužov s rodinami, s viac či menej čudnými návykmi a s problémami. Ale hlavne z humoru a infantilného správania nikdy nevyrástli a tak sa môže odohrať jeden super víkend, ktorý ich zblíži nielen medzi sebou ale hlavne so svojimi rodinami. Pravá americká komédia plná pekných scén, pekných žien, a skvelého humoru. A samozrejme nesmie chýbať ani zápas v Basketballe. U mňa rozhodne patrí táto komédia k tým, ktoré sa dajú pozerať kdekoľvek a kedykoľvek. Preto dávam štyri hviezdičky.

plagát

Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010) 

Veľmi dobre spracovaný pohľad na ekonomickú krízu v ktorej sa zmieta celý svet. Dynamický dej plus návrat veľkého Gordona Gekka, ktorý akoby zázrakom za mrežami ešte viac zmúdrel a tak sa vracia ako veľký mág s múdrymi radami avšak bez peňazí. Svojským humorom nás prevedie nielen svetom modernej ekonomiky ale aj dopadom hypotekárnej krízy na finančné trhy. Film je plný terminológie z finančného sveta ako aj plný akcie a ľudských osudov. A treba spomenúť aj neodolateľný soundtrack. Preto dávam celých päť hviezdičiek.

plagát

Krčmu si nedáme (2006) 

Celkový dojem filmu sa mi páčil. Dejovo možno predvidateľné až jednoduché ale v konečnom dôsledku milé. Účel nenásilnej rodinnej komédie to splnilo. Plus Krásna Anna Friel v tejto snímke pôsobí naozaj prirodzene. A samozrejme zábavný soundtrrack, ktorý dokáže vyčariť úsmev. U mňa je to film do pohody.