Reklama

Reklama

Pred zhruba tridsiatimi rokmi vyhralo basketbalové družstvo pätice 12-ročných kamarátov na život a na smrť ako prvé v histórii ich rodiska majstrovský titul, a to predovšetkým vďaka úctyhodnému nasadeniu trénera, ktorému chlapci kvôli jeho uši trhajúcemu hlasovému prejavu dali priliehavú prezývku Siréna. Bol pre nich vzorom i druhým otcom, a tak keď ich v súčasnosti vytrhne z ich „dospelého“ života správa o jeho smrti, vyberú sa vzdať mu posledný raz úctu na pohreb a následne stráviť víkend ako za starých čias v dome pri jazere, kde ako tínedžeri usporadúvali nezabudnuteľné večierky! No pokračovať tam, kde pred rokmi skončili, nebude také ľahké, ako si predstavovali, ako dospelák má totiž každý z nich nejaký ten nezávideniahodný problém... Tak napríklad Marcus (David Spade) je nekonečne osamelý a priveľa pije; Rob (Rob Schneider) má síce tri dcéry, ale temer ich nevída, a keďže je v citoch značne nestály, má hneď niekoľko exmanželiek; Eric (Kevin James) má neprehliadnuteľnú nadváhu a je už dlhší čas bez práce; Kurt (Chris Rock) je muž v domácnosti, navyše pod papučou nielen ráznej manželky, ale i svokry; nuž a Lenny (Adam Sandler) je úspešný hollywoodsky agent, ženatý s nemenej úspešnou módnou návrhárkou... Ibaže keďže ich deti sa narodili doslova so zlatou lyžicou v ústach, všetok luxus a výsady spojené s postavením rodičov považujú za absolútnu samozrejmosť, na rozdiel od úprimných a nezištných citov. Z toho či onoho dôvodu sú skrátka všetci piati žiarivým príkladom neotrasiteľnej pravdy, že vyrásť neznamená nutne i dospieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (852)

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Curani do jezera, curani do bazenu, curani do skrine... tohle vazne nekomu prijde vtipne? Mozna kdyz se k tomu prida par kurich ok, je to vrchol chlapske zabavy. Tak si to uzijte, hosi, ale beze me! Vlastne nevim, proc se na tenhle druh filmu jeste zkousim divat, dopadne to vzdycky stejne - jeste dlouho se nemuzu zbavit znechuceneho vyrazu. ()

Krouťák 

všetky recenzie používateľa

Grown Ups není vyloženě špatný film. Má dobré obsazení i poměrně dost slušných (rozuměj vtipných) momentů. Ovšem obrovskou slabinou tohoto výtvoru je, že nepřináší nic, ale vůbec nic nového. Všechno jsme už viděli a to v několika různých variacích. Co v mých očích této komedii hodně ublížilo, bylo obsazení Steva Buscemiho (momentálně excelujícího v hlavní roli seriálu z produkce HBO) do nejstupidnější role celého příběhu a to už je, co se týče tohoto stylu komedií, co říct. Osobně nepochopim, proč herec jeho formátu skočil po takovém štěku a budu se na to snažit co nejrychleji zapomenout... 40% ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemná oddychovka, bavilo ma to. Určite jedna z tých podarenejších komédií od Sandlera, aj keď je to možno aj tým, že sa tu zišiel komediálny výkvet a samé "hviezdy". Je tu veľa podarených hlášok a kopec srandy, čo je v tomto žánri to hlavné. Ostatné veci, ako napríklad slabší a jednoduchý dej, filmárske nedostatky a pod. nemá zmysel riešiť. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Teď už opravdu nelze přehlédnout sestup Adama Sandlera. Kde jsou časy Kliků, 50 x a stále ... nebo Kurzů sebeovládání. V poslední době si vzal Sandlera pod režisérskou taktovku Dennis Dugan výsledek se k mé spokojenosti ne a ne dostavit. Nenadchnul mě ani Chuck s Larrym ani Zohan. Postrádám prostě více vtipných situací. Machři se sice snaží místy tvářit dospěle anebo alespoň výchovně. Ale ty scény, které dokáží rozesmát prostě nenacházím. Humor je dosti fekální, nic s čím bychom se ve spojení se Sandlerem nedočkali, tady se na něj sází ovšem až moc.PS: Když si vzpomenu na nějakou vtipnou scénku tak ji sem určitě napíšu :) ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Nevybavuju si s Adamem film, který by mě zklamal. Vyzařuje z něj neskutečně pozitivní energie až mě mrzí že Adam taky není uživatel csfd a nepíše komentáře, takových lidí tady nikdy dost. Tenhle film je tak trošku o střetu priorit dvou generací tak trošku o "no jo kurva, už mě není -náct" a ač je tam pár až příliš provařených scén, zejména v souvislosti s postavou Salmičky i tak jde z filmu především větší než malá množství pohody a zábavy. Steve Buscemi se stavil na krátko, ale zkolit mě dokázal za krátko. Chris si konečně nechal svoje rádoby rasistické hlášky a hned byl snesitelnější a Adam ? To je prostě bourák, hrozně rád bych si s ním někdy zachytal na pasece žížaly. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (35)

  • Adam Sandler (Lenny Feder) ve filmu nosí triko UNH (University of New Hampshire). Sandler se narodil v Brooklynu (New York), ale vyrůstal v Manchesteru (New Hampshire). (Miuri)
  • Na vytvorenie slnečného svitu bolo využité CGI, pretože počasie bolo počas väčšiny natáčania škaredé. (Arsenal83)

Reklama

Reklama