Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (173)

plagát

Nejhlubší nádech (2023) 

Páči sa mi priebeh celého dokumentu. Poukazujú na to, že potápať sa do takej hĺbky nie je len tak, ale chce to veľa úsilia. Stále mi beží v hlave myšlienka, že keď sa pohybuješ tak dlho na hrane života a smrti, tak to začneš brať v sebe ako, že si nesmrteľný. Nič sa mi nemôže stať. A to je ten bod zlomu, kedy preceníš svoje schopnosti a už žiaľ nie je návratu späť.

plagát

Vincent musí zomrieť (2023) 

Načo vymýšľať niečo zložité, kde ti treba drahé filmové efekty?  Stačí správne využitý nápad. Myslím si, že to bol zo strany tvorcov aj trochu risk, ktorý vďaka dobre zahratým roliam pôsobí dokonalo. S napätím sleduješ, ako to všetko dopadne a takto to má byť.  Počas celého filmu mi beží v hlave jedna otázka: nestačilo by si nasadiť na oči tmavé slnečné okuliare?

plagát

Věznice 77 (2022) 

Ako príbeh zaujme, ale v podstate sa tam len strieda vezeň vs bachar vs štát. Potenciál by to malo, mno čosi tomu chýba. Možno by stačilo skresať dĺžku filmu a všetko by bolo o dosť plynulejšie.

plagát

Mokrina (2014) 

Detektívka ako má byť. Nie je čo vytknúť. Drží si atmosféru od začiatku do konca. Proste pozeráš film a čakáš čo detektív nájde v šuflíku a pomaly dochádza aj tebe kto je páchateľ. Oplatí sa pozrieť.

plagát

Prízrak v Benátkách (2023) 

Čo sa deje? Čo sa deje? Načo to zbytočne hrotiť do záverov, že EP to nedokáže vyriešiť, keď už od začiatku každý divák vie, že to tak nebude. Stačilo proste ukázať snímku s nejakým zapeklitým prípadom a ako EP došiel k rozlúsknutiu prípadu.

plagát

Vrahovia mesiaca kvetov (2023) 

Natočené vo veľmi peknom prostredí, super kostými, herecky na jednotku, ale ma to jedno veľké ALE. Celý film sa strašne zbytočne naťahuje. Dokonca až tak, že v 3 a pol hodinovom filme chýba záver. Proste záver hodia na akési javisko a dohrá ho ochotnícke divadlo.

plagát

Chudiatko (2023) 

Človek si nasjkôr vraví, že čo to pozerá za totálnu kravinu. Potom však pozerá ďalej a začína sa mu to aj páčiť. Páči sa mi ten vývoj Bellinej osobnosti a nutnosti poznania. Film nie je pre každého, ale dokáže si v ňom nájsť niečo svoje. Proste treba načrieť ,,do iného súdka’’

plagát

Ještěr (2023) 

Najskôr sa mi zdalo, že sa celý film iba vlečie… potom sa to konečne rozbehlo. Herecky veľmi dobre zvládnuté. Detektívka ako ma byť.

plagát

Kde raky spievajú (2022) 

Mne sa film páčil. Hlavne to prostredie, kde sa to natáčalo. Celý film proste stojíte za  hlavnou hrdinkou a chcete, aby všetko dopadlo tak ako má. Hlavná hrdinka je niečo ako Maudie- utláčané, odvrhnuté dievča, ktoré sa snaží o to hlavné prežiť a byť šťastná.

plagát

Aftersun (2022) 

Teraz neviem či chcel autor ukázať to trápenie, alebo tú pohodu? Bije sa to dokopy a keď sa ti aj niečo na filme páči, zrazu to zničí ďalšia scéna. V podstate sa jedná o  retrospektívu na život …