Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krátkometrážny
  • Horor

Obľúbení skladatelia (9)

Miley Cyrus

Keď som si zakladal účet na csfd ako 14ročný capart, Miley samozrejme kralovala môjmu rebríčku obľúbených herečiek. Vkus sa mení, človek vekom triezvie a pochopiteľne musela ísť časom von, keďže si povedzme úprimne, že práve talent na herectvo nie je niečo, čím by práve Miley v hollywoodskom svete oplývala. To sa ale nedá povedať o jej hudbe. Miley je najflexibilnejšia súčasná popová umelkyňa, úplne iná ako ostatné, svoja a skvelá. Nech zaexperimentuje do akéhokoľvek žánru, človek má vždy pocit že práve v ňom je doma a narodila sa preto, aby ho robila. A je krásne pozorovať, že pri každej jej diametrálne odlišnej hudobnej ére majú vždy ľudia pocit, že práve to je TO. A tak je je jedno či ju sledujeme ako country speváčku, interpreta psychadelickej hudby alebo rocku. Už dávno nikto nevraví, že sa Miley hľadá. Pri každom tomto experimente len zaznie: Miley sa konečne našla. A ja jej sakra fandím. 

James Horner

Soundtrack Titanicu ...... na to ani nie su slova. 

Lawrence Shragge

Nádherná symfónia k Snehovej kráľovnej, okrem toho moc milý a skromný chlap. Škoda ho len pre televízne a bčkove snímky, pretože hudbu robí famóznu.

Patrick Doyle

Operná hudba k Hamletovi ma naozaj dostala... Treba vypočuť a potom bude zážitok z filmu ešte mocnejší. 

John Williams

Ikeď je jeho hudba k filmom ako Sám Doma, alebo Harry Potter 1,2 kultová prišla mi vždy taká... rovnaká. Zimomriavky prišli až pri Harrym Potterovi trojke keď sa vidal úplne iným smerom a ukázal, čo v ňom skutočne je..