Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krátkometrážny
  • Horor

Obsahy (3)

Amanda O

Amanda O (2008) (seriál)

Amanda O (Natalia Oreiro) je celesvetový fenomén, úspešná herečka a speváčka, najvyhľadávanejšia na Google po slove "sex." Jedného dňa, keď je namyslená Amanda na vrchole slávy, svet zachváti šokujúca správa - Amanda je kleptomanka. V tej chvíli si Amanda želá byť niekým úplne iným, spadne zo schodov a ocitne sa v inej realite...
Je na neznámom mieste, spozná tajomného muža Danteho a zisťuje, že jej život vedie iná žena, ktorá propaguje sama seba ako hviezdu - Amanda O! Amanda musí získať späť svoju identitu, presvedčiť celý svet, že ona je pravá Amanda.
V internetových dobrodružstvach jej budú pomáhať agresívny Dante, snaživý Net a Demo alebo múdry Pedro. V zábavnom príbehu nie sú záporné postavy, len negatívne stránky ľudskej duše, ktoré má každá postava.

El Fantasma de Elena

El Fantasma de Elena (2010) (seriál)

Elena Lafé a mŕtva Elena Calcaňo stoja medzi životom a smrťou v boji o lásku Giróna - dediča tradičnej jazdeckej rodiny. Naivná Elena Lafé sa vydá za Giróna v nádeji, že ide o jej životnú lásku, ale tragédia z minulosti, ktorá postihla jeho zámok, je krutejšia než si vôbec dokázala predstaviť...

Pravá tvár vášne

Pravá tvár vášne (2008) (seriál)

Mafiánka, vrahyňa a striptérka Analía je najatá mafiánom Montanom na vraždu úspešnej podnikateľky Mariany Montielovej. Tá v deň výročia svadby zistí, že ju manžel podvádza s vlastnou sesternicou. Deprimovaná Mariana nasadne do auta, ktoré prepadne Analía. Obe ženy však havarujú a auto vybuchne.
Marianino na kosť spálené telo objaví Armando Rivera, génius v oblasti klonovania buniek. Rozhodne sa podľa obhorenej fotky, ktorá bola na mieste nehody, Marianino telo i tvár zrekonštruovať. Došlo však k chybe, fotka patrila Analií, a tak sa po rokoch plastických operácií vracia Mariana do Los Angeles so svojou vznešenou a dobrou povahou, ale i krásou Analíe a amnéziou. Sama Mariana si tak myslí, že je Analía. Z Mariany sa stala nová žena "Ana."
Problémy nastávajú, keď sa Marianin manžel do Ane zamiluje, lebo v nej spoznáva láskavosť svojej ženy a rovnako dopadne aj mafián Montana, ktorý roky hľadal svoju milenku Analíu a jej krásu nachádza práve v Ane. Ana sa musí potýkať s intrigami vlastnej rodiny, ktorá pri Danielovi nechce inú ženu, okrem Mariany, ale i s nástrahami mafiánskeho sveta, ktorý si nechce pripustiť, že Ana nie je diabolská Analía. Zároveň však zisťuje tajomstvá nielen vlastného bývalého života, ale aj svojej "vrahyne."

Reklama