Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Klinika Grace

Klinika Grace (2005)

Zaujímavý seriál z nemocničného prostredia, ktorý ma dokáže dojať aj rozosmiať. Dobre vypracované psychológie postáv, skvelá hudba a fajn herci. Podobných seriálov tu už bolo neúrekom, no zatiaľ si ma dokázal získať len tento. V prvých sériach to celkom rozbehli, potom nastalo pokojné obdobie "vzťahov a katastrof", a v posledných dieloch do toho zas búšili. Uvidíme ako sa vyvinie 7, zatiaľ posledná, séria, snáď to nepokazia. Celá jedna hviezdička je za hudbu.

Priatelia

Priatelia (1994)

Šestica mojich najobľúbenejších priateľov, ktorí ma sprevádzali dlhé roky a občas ešte aj teraz. Samozrejme to poslednými sériami už len zbytočne naťahovali a sem tam týrali, ale predsa len vždy to boli a sú naši "Priatelia" :).

Ženy z rodu Gilmorovcov

Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)

Milý, vtipný, možno trochu povrchný seriál o mame a dcére, a ich bleskových výmenách názorov. Avšak, ktorá je to tá mama a ktorá dcéra? Občas naozaj neviem. Je to skôr príbeh o dvoch kamarátkach, ktoré niekedy nevedia čo skôr a čo od dobroty. Seriál som si obľúbila ešte ako malá, keď som sa vžívala do role Rory, čoby skvelá študentka a závidela som jej "skoro rovesníčku" mamu. Avšak keď sa na to teraz pozerám s trochou odstupu tak sa to nezdá až také skvelé, a jednoduché. No aj tak mi stále tento seriál dokáže vyčariť úsmev na tvári :).

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

Naivný Ted, zamilovaný a šťastný párik Lily a Marshall, kanadská reportérka Robin a v neposlednom rade náš záletník Barney. V prvých sériach ma táto partička neskutočne bavila, a ani mi na um nezišlo, rozmýšľať ako Ted spoznal svoju ženu. No v posledných sériach najmä v 5 a teraz aj v 6, sa mi to skôr zdá ako taká nekonečná telenovela a bohužiaľ sa občas neviem dočkať konca. Prvotné vtipy prestali byť vtipné a už aj z obľúbeného Barneyho sa stal skôr otravný chlapík. Avšak pozerávam ďalej a tak trochu dúfam, že sa to raz obráti na lepšie a seriál zas nadobudne stratenú vtipnosť. Uvidíme...

2 baby na mizine

2 baby na mizine (2011)

Je pekné zistiť, že aj v dnešnej dobe, preplnenej "vtipnými" seriálmi, sa nájde niečo čo ma vie milo prekvapiť a celkom pobaviť. Max, Caroline a ich koník Chestnut :).

Griffinovci

Griffinovci (1999)

Je to vtipné, miestami dokonca milé a občas až na nervy lezúce... ale to je, ako inak, Sethov zámer.

Káčerovo

Káčerovo (1987)

Stará dobrá klasika, Hui, Dui a Lui, strýko Držgroš a spomienky na detské časy. Veď predsa: "V Káčerove vždy je niečo nové huuu-uu" :)