Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obľúbení herci (10)

Nicolas Cage

Ani ma nenapadá spočítať koľko filmov som už videl s týmto dobrým hercom a vždy v nich bolo niečo vďaka čomu sa dalo na ne pozerať. Možno je to v hercovi, možno je to v jeho dobrom výbere projektov do ktorých sa pustí, v každom prípade má svoje kvality. Nicolas Cage nie je takým tradičným akčným hrdinom, avšak to je skôr jeho výhoda keďže oživí aj nejakých romantický, prípadne dobrodružný, či rodinný film. Je to jednoducho neutrál s charizmou, ktorý ostane dúfam ešte dlho, dlho na hereckom výslní.

Tom Hanks

Asi prvýkrát som Toma Hanksa zaregistroval vo skvelej snímke Road to Perdition, kde som si povedal, že to s ním naozaj stálo za to. Neskôr som videl Foresta Gampa, či Zelenú míľu a len som sa utvrdil vo svojom názore, že tento herec rozhodne neskazí žiadny film. Neviem či je to šťastie alebo nejaký vnútorný hlas, ktorý mu hovorí do akého projektu sa pustiť ale tuším ani neexistuje zlý film v ktorom by hral veď Philadelpia vďaka nemu upozornila na kontroverznú tému, Terminál vás celkom pobavil a vďaka DaVinciho kódu a Anjelom démonom ste sa zo stránok kníh preniesli do vašich obývačiek pred Tv, či vás to pripútalo k sedadlám v kine. Jednoducho Tom Hanks je zárukou kvality v akomkoľvek projekte.

Jack Nicholson

Jack Nicholson to je priam chodiaci elegán. Svoje roky a charizmu dokáže neskutočne zúročiť vo svojich postavách a trochu mi pripomína nášho Milana Kňažka nielen vo výzore ale aj v mimike a ďalších detailoch, ktoré si všimnete pri pozorovaní tohto herca. Aj keď som už videl veľa filmov, kde hral a dej ma až tak neupútal vďaka nemu a jeho hereckej kvalite som ich dopozeral a určite neľutujem. Dal by som mu prívlastok chodiaci elegán s charizmou a to sa mu darí napĺňať v každom projekte do ktorého sa pustí.

Miroslav Donutil

Český herec par - excelance to je Miroslav Donutil. V kurvahoši gutentag som ho nejako prehliadal ale v novších snímkach napríklad v programe ČT 3+1 s Miroslavom Donutilom som mal možnosť viac si všimnúť nielen jeho herecké umenie, ale aj mimiku a prejav s akým podáva jednotlivé situácie, v jednotlivých charakterovo odlišných roliach. Osobne sa veľmi teším na novú snímku Román pro muže, pretože aj pre samotného herca to bola nová skúsenosť ukázal opäť niečo nové zo svojho hereckého umenia. Tak ešte veľa dobrých filmov, nech je aj na čo sa pozerať z českej produkcie.

Gérard Depardieu

Tak tento chlapík rozhodne vie ako na to. Nielenže v každej snímke nechá vyniknúť ten svoj európsko - francúzsky štýl, ale naviac s ním je každý film o úroveň lepši. Asterix a Obelix by bez neho boli len trápnou paródiou a to je na ňom to fajn. Či už hrá v bláznivých komédiách alebo v snímka kde o niečo naozaj ide, dokáže to zahrať tak skvelo, že človek má pocit akoby pred ním stál chameleón v ľudskej koži. Minule som s ním vidiel snímku Edit Piaf a neveril som že je to on. Je to jednoducho človek mnohých tvárí a mnohých postáv, ktorého našťastie ocenili aj za veľkou mlákou a je na to aj dôvod. Nech aj naďalej točí také dobré filmy ako doteraz a nech je okolo neho len veľa, veľa prajných ľudí, lebo on si to za svoje umenie rozhodne zaslúži.

Stellan Skarsgård

Prakticky v každom filme v ktorom som ho videl ma uchvátil či už hrá pozitívnu alebo negatívnu postavu. Je neskutočne charizmatický vie ako zaujať a jeho filmová neutrálnosť ho robí prakticky tak zaujímavým. Naposledy ma uchvátil v Thor2. Je to jednoducho švédsky artikel na export do sveta!

Ron Jeremy

Ani niet čo dodať stačí vidieť. Legenda je legenda. Tento človek sa narodil aby patril do šoubiznisu a bol známym. Či už vo filmoch pre dospelých, béčkových amerických filmoch alebo videoklipoch slávnych spevákov. Je to borec a hviezda!

Kevin Spacey

Napriek všetkým tým škandálom so sexuálnymi obťažovaniami a priznaniu k homosexualite je to stále pán herec, ktorý doplatil na pošramotenú povesť a to ho zrejme stálo aj kariéru v Ačkových snímkach a seriáloch. To si však musí zrovnať v hlave on sám. Ako herec vždy vie predviesť maximum a posunúť úlohu ďalej, dať jej nový rozmer a pre diváka silný dojem preto sa vždy teším na filmy s ním. Nekompromisný a zmysluplný Kevin Spacey.

Tom Selleck

Legendárny a jedinečný, neopakovateľný Jesse Stone, ktorý vyriieši s bravúrou a seba vlastným štýlom každý prípad. Myslím, že sa jedná o jeho životnú rolu a stále ho to baví, keďže sa dočkáme aj ďalších filmov z tejto série a mňa to baví rozhodne tiež. Vďaka nemu sú tieto filmy pozerateľné aj opakovane a tie epické hlášky sú nadčasové.