Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Romantický

Obľúbené seriály (9)

MacGyver

MacGyver (1985)

Kultovy serial, ktory odštartoval karieru mnohym sučasnym hereckym hviezdam (Cuba Gooding, Teri Hatcher, Jason Priestley...). Možno naivny, ale veľmi originalny serial s mojim bezkonkurenčne najobľubenejšim akčnym hrdinom, ktory veci rieši s rozvahou, nenasilne a hlavne rozumom. To je to, čo v dnešnej dobe chyba. Mnohe macgyverizmy, z ktorych sa všetci smeju funguju perfektne (viď Mythbusters), škoda, že ich je s rastucim počtom epizod pomenej. Serial mojej mladosti a môjho srdca, ktory si aj dnes pozriem rad znova a znova a nikdy ma neomrzi hoci ho už poznam cely naspamäť.

Nunui yeowang

Nunui yeowang (2006)

Ach, jaaaaaj! Toto ťažko len tak niečo prekona. Ak vôbec, niekedy... Toto mam do smrti vypalene v mozgu. Totalna deštrukcia aku som ešte nezažil. //Pozrete znova po par rokoch (2018) a zazitok umocneny este viac. Uz viem definitivne ze toto je uplny top. A navzdy bude.

Milenec z vesmíru

Milenec z vesmíru (2013)

Toto je jediná vážna konkurencia pre nadpozemský Snow Queen. Je to klenot. A Ji-Hyeon Jeon je tu uplne fantasticka.

Norm MacDonald

Norm MacDonald (1999)

Jeden z najvtipnejšich sitkomov vôbec. Norm ma všetko a všetkych na haku a to je presne to, čo ten serial robi zabavnym.

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

Kraľ zomrel, nech žije kraľ! Zabudnite na Muldera, je tu Hank Moody. Skvely serial, ktory si nedava servitky, so skvelymi dialogmi a skvelym Duchovnym. Skvela naplasť na priblble serialy typu Joey, či Priatelia.

Dr. House

Dr. House (2004)

Genialne. Sice stale o tom istom, ale tie hlašky stoja za to. House je Boh!

Vtierka Castle

Vtierka Castle (2009)

Fillion by mohol charizma krajať a predavať a Katic je taka nadherna, že sa na to oplati pozerať aj keby v každej epizode len nehybne stala. Hybnou silou je dokonala chemia, ktora medzi nimi funguje a to tak, že najlepšie zo všetkych parov v serialoch podobneho žanru. A ako bonus skvele vyšperkovane Castlove hlašky a zväčša zaujimave pripady. A to najdôležitejšie - nadhľad, ktory v podobnych serialoch toľko chyba.

Lovec zločincov

Lovec zločincov (2011)

Hlaškujuci a šeptajuci Caviezel s kamennym ksichtom ma važne niečo do seba. Toto mu žeriem aj s navijakom.