Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Romantický

Recenzie (12)

plagát

Nedotknutí (2019) 

Šla som do kina s minimálnymi očakávaniami a odchádzala som veľmi pozitívne prekvapená a potešená z filmu. Veľa vydarených vtipných scén, netradičný príbeh a nechýbali ani dojímavé momenty. Príjemná oddychovka, ktorú sa oplatí vidieť.

plagát

Láska, svatba, zas a znova (2020) 

Tak, ako som sa na tento film tešila, tak ma rovnako aj sklamal. Až na pár vtipných momentov jedna veľká nuda, dej ma absolútne nechytil za srdce a pritom som fanúšik romantických komédií, ale toto nevyšlo...

plagát

Kalifát (2020) (seriál) 

Po dopozeraní tohto seriálu som ostala sedieť s otvorenými ústami. Neskutočná atmosféra, z ktorej mrazí, napínavý dej už od prvej časti a pri tých posledných som už ani nedýchala. Pevne verím, že bude druhá séria.

plagát

Narušenie (1999) 

Nepatrím k veľkým fanúšikom Angeliny Jolie, jej hranie mi občas príde také nemastné, neslané, avšak v tomto filme to bolo o niečom úplne inom. Dej filmu aj spracovanie sa mi páčilo, ale úžasný herecký výkon Angeliny bolo to hlavné, kvôli čomu dávam 5*. Oplatí sa určite pozrieť.

plagát

Calibre (2018) 

Mňa tento film maximálne dostal. Už veľmi dlho sa mi nestalo, že by som mala takmer počas celého filmu zimomriavky. Páčil sa mi dej, spracovanie a hlavne atmosféra. Po dopozeraní vo mne zanechal silné pocity.

plagát

Pád hviezdy (2010) 

Tento film som si pozrela hlavne kvôli skvelej Leighton Meester aj napriek tomu, že country veľmi neobľubujem. No bolo to veľmi príjemné prekvapenie, zaujímavý dej, herci a krásne pesničky. Vďaka tomuto filmu som sa dostala bližšie ku country, niektoré sountracky sú celkom chytľavé. Veľmi pekné...4*

plagát

LOL (2008) 

Veľmi zaujmavý film, z ktorého bolo celý čas cítiť úžasnú francúzsku atmosféru... Príjemné pozeranie,sympatickí herci, aj keď celkom priemerný dej, no mal niečo do seba čím sa odlišoval od iných filmov, preto 4*.

plagát

Surfistka (2011) 

Tento skvele spracovaný a silný príbeh ma dostal vo všetkých stránkach... Po jeho pozretí som si uvedomila niektoré veci v živote a Bethany je príkladom toho, že sa nikdy netreba vzdávať a aj zlé veci brať z lepšej stránky. Takých odvážnych, odhodlaných a silných ľudí nie je na svete veľa. Takisto sa mi veľmi páčilo aj herecké obsadenie.

plagát

Edith Piaf (2007) 

Nemôžem si pomôcť, ale mne sa tento film nepáčil aj napriek tomu, že mám Edith a jej pesničky rada... Neustále skoky z jednej časovej línie do druhej a vznikol z toho zmätok, ktorý ma nudil. Aj keď záverečné minúty s pesničkou Nen, je regrette rien boli veľmi pekné.

plagát

Baletní střevíčky (2007) (TV film) 

Tešila som sa, že si pozriem pekný film o balete, no bolo ho tam len úplné mininum... Príbeh nebol tiež veľmi pútavý, jediné plus bolo, že tam hrala Emma...