Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obsahy (17)

Vixen

Vixen (2015) (seriál)

Superhrdinka Vixen, vlastným menom Mari McCabe (Megalyn Echikunwoke), bojuje proti zločinu s pomocou schopnosti napodobňovať vlastnosti zvierat. Touto nadprirodzenou silou disponuje vďaka africkému totemu, ktorý schopnosť prepožičiava iba jednotlivcom odhodlaným ochraňovať slabších.
Rovnomenný seriál sa odohráva v rovnakom vesmíre ako Arrow (od r. 2012), The Flash (od r. 2014) a Legends of Tomorrow (od r. 2015).

Deadpool

Deadpool (2016)

Najnetradičnejší anti-hrdina z komiksov od Marvelu, bývalý člen špeciálnych jednotiek a zbehlý žoldnier Wade Wilson (Ryan Reynolds), sa podrobil experimentu, vďaka ktorému nadobudol schopnosť rýchleho hojenia. Wade po experimente prijme alterego Deadpool. Vyzbrojený novými schopnosťami a zvráteným čiernym humorom prenasleduje muža, ktorý mu takmer zničil život.

iZombie

iZombie (2015) (seriál)

Olivia "Liv" Moore (Rose McIver), disciplinované dievča s červenými líčkami a vynikajúcimi výsledkami v medicíne, má celý svoj život presne naplánovaný. Všetko sa zmení jednej noci, kedy sa dostane na párty, ktorá sa neočakávane zvrtne na šialenú zombie hostinu. Ako čerstvá nemŕtva Liv príde na spôsob, ako odolať hladu po ľudských mozgoch, a nájde si prácu u ohliadača mŕtvol v meste Seattle. V tomto zamestnaní, kde je smrť na dennom poriadku, si môže tajne pochutnať na mozgoch mŕtvych, ktorí sa ocitli na jej pitevnom stole. Liv neostáva nič iné, len žiť svoj večný život bez nádeje či zmyslu, až pokým si neuvedomí, že s každým mozgom ktorý skonzumuje, prijme aj časť spomienok danej osoby. Tieto spomienky v nej prebudia vidiny, ktoré poukazujú na vrahov mŕtvol na pitevnom stole. Liv sa rozhodne venovať svoje dni odhaľovaniu týchto vrážd. Plnohodnotný život si tak nezíska, ale aspoň sa venuje niečomu, čo je prospešné pre ľudstvo.

I Declare War

I Declare War (2012)

Dej filmu I Declare War sa odohráva v lese, kde sa skupinka detí, rozdelená na dva tímy, hrá na vojakov. Snažia sa navzájom si obsadiť územia. Hovoríte si, že na tom nie je nič zvláštne. Touto hrou sa predsa v našom detstve bavila väčšina z nás. Lenže snímka túto napohľad neškodnú zábavu predstavuje divákom práve z pohľadu detskej fantázie a to znamená, že namiesto atráp sa deti oháňajú naozajstnými zbraňami, vzduchom lietajú odistené granáty a všade okolo je cítiť nefalšovaná vojnová atmosféra. A neboli by to deti, keby sem tam nevyskúšali aj nejakú tú špeciálnu schopnosť, známu z komiksových filmov. Znie to možno šialene, ale nemusíte sa báť. Nikto tu nezomrie a krvavé zranenia sú nahradené balónikmi naplnenými červenou farbou. Inak by sa asi režiséri nestretli s mnohými kladnými ohlasmi.

Axe Cop

Axe Cop (2013) (seriál)

Webový komiks Axe Cop spoločne stvorili vtedy päťročný chlapec Malachai Nicolle a jeho 29-ročný otec Ethan. Ich dielko sa objavilo na internete 25. januára 2010 a okamžite sa stalo hitom. Teraz prichádza na scénu animovaný seriál, ktorý chce policajta so sekerou predstaviť divákom. Tento hrdina spoločne s tímom verných priateľov neohrozene bojuje proti zloduchom a pravidelne im dáva lekcie slušného správania.

Päste zo železa

Päste zo železa (2012)

Pri hľadaní legendárneho zlatého pokladu skupina bojovníkov a vrahov vtrhne do dediny. Skromný kováč sa rozhodne brániť dedinu a jej obyvateľov.

Celebrity Sex Tape

Celebrity Sex Tape (2012)

Partia chytrákov tajne nahrá známu celebritu pri sexe a odošle to na internet. Po uverejnení nahrávky sláva herečky vzrastie. Hollywood si prácu "amatérskych filmárov" všimne, a tak dostanú chalani ďalšiu "zákazku".

The Chicago 8

The Chicago 8 (2011)

Film podľa skutočného súdneho sporu s ôsmimi pacifistami protestujúcimi proti vojne, ktorí boli obvinení z vyvolania nepokojov počas Národného demokratického zhromaždenia v Chicagu.

Fugue, The

Fugue, The (2012)

Potom, čo žena prežije zvláštny útok pri opustenej studni, sa jej duševný stav začne zhoršovať. Za každú cenu sa totiž snaží dokázať, čo sa v skutočnosti stalo.

Příběh hacktivistů

Příběh hacktivistů (2012)

Dokument o práci a presvedčení "hacktivistov" známych pod menom Anonymous.

Continuum

Continuum (2012) (seriál)

Krásna mladá žena sa prebudí na palube vesmírnej lode. Nepamätá si, kto je, ani ako sa dostala na loď. Je odkázaná na milosť a nemilosť lodného počítača.

Interview se zabijákem

Interview se zabijákem (2012)

Victor (Luke Goss) vyrastal v krutých podmienkach v Rumunsku, čo mu pripravilo ideálne podmienky pre prácu elitného zabijaka. Keď ho jeho muži zradia, musí predstierať svoju vlastnú smrť a uniknúť do Londýna.

Nočný incident

Nočný incident (2011)

Členovia hudobnej kapely si cez deň zarábajú na živobytie v kuchyni psychiatrickej liečebne pre vysoko nebezpečné indivíduá. Počas silnej búrky dôjde k výpadku bezpečnostného systému. Pacienti tak môžu opustiť svoje izby a pre zamestnancov nastáva noc, na ktorú nezabudnú. Pre niektorých z nich pôjde o poslednú noc v živote.

Smrtiaca búrka

Smrtiaca búrka (2011)

Washington znepokojuje séria prírodných katastrof, ktorá devastuje mesto. Dvaja bratia, synovia uznávaného vedca a meteorológa, sa rozhodnú nečakané a nevysvetliteľné útoky prírody skúmať a zistiť, čo ich spôsobuje.

Sunny Side Up

Sunny Side Up (2011)

Útrednou postavou komédie Sunny Side Up je žena, ktorá sa snaží zachrániť svoju slepačiu farmu a rodinu tým, že súhlasí s účinkovaním v reality show spolu s váženou hollywoodskou expertkou. V súťaži však obe ženy menia názor na to, čo znamená pravý úspech.

Revolúcia

Revolúcia (2012) (seriál)

Ľudský život závisí od elektriny. Čo by sa stalo, keby prestala fungovať?
Seriál rozpráva o svete, ktorý sa vrátil do doby temna, potom čo jedného dňa elektrinu niekto vypol. Lietadlá sa zrútili z oblohy, nemocnice boli zatvorené, komunikácia sa prerušila. Bez moderných technológii nikto nedokáže prísť na to, prečo k výpadku došlo.
Pätnásť rokov po výpadku sa svet akoby vrátil do čias priemyselnej revolúcie: rodiny po západe slnka zapaľujú lampáše a sviečky; celý život je pomalší a príjemnejší. Alebo nie?
Život mladej ženy z malej poľnohospodárskej komunity sa dramaticky zmení, keď armáda zabije jej otca. Ten mal mať údajne niečo spoločné s výpadkom. Brutálny čin dievča prinúti opustiť komunitu a vydať sa na cestu za odpoveďami.

Terra Nova

Terra Nova (2011) (seriál)

Seriál začína v roku 2149, keď Zemi hrozí vyhynutie. V snahe zachrániť ľudskú rasu vedci vyvinuli portál umožňujúci cestovanie 85 miliónov rokov späť v čase, do doby prehistorickej Zeme. Rodina Shannových (otec Jim, manželka Elisabeth a ich tri deti Josh, Maddy a Zoe) sa pripojí k desiatej púti osadníkov na Terra Nova. Avšak, nie sú si vedomí toho, že kolónia je v uprostred skupiny mäsožravých dinosaurov. Po čase zisťuju, že hrozba nečíha len za múrmi kolónie, niektorí z osadníkov totiž nezdieľajú rovnaký názor na záchranu ľudstva. Hrozí, že nová Zem zanikne ešte skôr, ako bude obnovená.

Reklama