Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Webový komiks Axe Cop spoločne stvorili vtedy päťročný chlapec Malachai Nicolle a jeho 29-ročný otec Ethan. Ich dielko sa objavilo na internete 25. januára 2010 a okamžite sa stalo hitom. Teraz prichádza na scénu animovaný seriál, ktorý chce policajta so sekerou predstaviť divákom. Tento hrdina spoločne s tímom verných priateľov neohrozene bojuje proti zloduchom a pravidelne im dáva lekcie slušného správania. (Chochi)

(viac)

Videá (11)

Ukážka z filmu 3

Recenzie (7)

alchac 

všetky recenzie používateľa

Zajímalo by mě, co autoři hulili, šňupali, nebo si píchali do žil, ale chci to taky. Klidně bych osedlal svého dinosaura, své dítě-jednorožce nechal hlídat kamaráda Ponožkáře a zaletěl si pro to na druhý konec galaxie. A pro případ, že bych po cestě potkal nejchytřejší hovno světa nebo králíka, který porušil všechna králičí pravidla, bych si samozřejmě musel přibalit sekeru. ()

Frgy 

všetky recenzie používateľa

Axe Cop vypadá jako větší a namakanější Mario, což z něj dělá vostrýho týpka, kterej bere svou práci docela vážně. Spoustu nápadů.....vymazlenej bizarní svět a stejně tak postavy, které vás musí bavit. A taky bych rád vyzdvihnul 4.díl, který byl místy naprosto geniální. Každopádně bych uvítal i filmovou verzi... i když .... ()

Reklama

mr.twizta 

všetky recenzie používateľa

Jednou, když hořelo, našel polda dokonalou sekyru. Toho dne se stal... Sekyropoldou! Rukavice dolů, vše je povoleno - Axe Cop je největší frajer a suverénním způsobem si přivlastňuje tuhle bezbřeze cáklou infantilní slátaninu, od které jsem nemohl odtrhnout oči. Hlavy i hlášky lítají a Axe Cop má vždycky pravdu. Okamžitě požaduji více dílů, nebo vám usekám kebule! ()

geklon 

všetky recenzie používateľa

Se nemůžu dočkat, až s mým synem napíšem Axe Cop 2. sérii. Nebo s mou dcerkou Pink Razor Ladie Cop. Bude tam ubrousku poblij se, Šňupalka a dům duchodců, Pártyvrány, Cyklogang inpotentích eunuchů, obří škrkavka a to co by se stalo z Earla Hickeho. kdyby mu dali 5.-11. sérii. Ano Bad Blood AntiCop. ()

Galéria (19)

Súvisiace novinky

Fox se zbavuje ADHD

Fox se zbavuje ADHD

19.04.2014

Ne, nezbláznili jsme se a ani stanici neobviňujeme z poruchy pozornosti... Na druhou stranu, jak jinak si vysvětlit jejich nedávné rozhodnutí o zrušení sobotního programu Animation Domination HD?… (viac)

Reklama

Reklama