Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Animovaný
  • Dráma

Obľúbené filmy (9)

Na vlásku

Na vlásku (2010)

Milujem animované filmy. Skôr ale mám rád rozprávky ala Megamind, UP, alebo Despicable me. Preto som si dosť skepticky púšťal obohratú romancu o spievajúcej zlatovláske na veži. Zjavne som podcenil potenciál Walta Disney-ho. Nakoniec sa z toho vykľula nádherná romanca ktorá prekonala všetko hore spomínané. Vtip, romantika, dobrodružstvo to všetko ideálne premiešané a podávané za ideálnej teploty - 5 hviezdičiek.

Megamozog

Megamozog (2010)

Takáto zmena klišé príjemne potešila. A prečo nie? Nikoho nikdy nezaujímal osud klasického "záporáka". Celková súťaživosť medzi dvoma hlavnými aktérmi a charakter "modráska" sa mi neskutočne páčil, zapojte do toho príbeh o zakázanej láske a máte úžasný, nadýchaný mix ktorý nemôžete nemať radi.

Let’s Dance: Revolution

Let’s Dance: Revolution (2012)

Nechápem čo sa stalo s hodnotením tohoto filmu. Hneď ako som uvidel vo filme prvý "flash mob" (ak to tak môžem nazvať) tak som sa tešil na ďalší a lepší. Zápletka možno bola trošku predvídateľná a scenárista sa takisto nepohral s komunikačnými schopnosťami hlavných protagonistov, ale keď sa tak zamýšľam. Načo? Je to film kde sa má tancovať, cítiť, milovať a nie rozprávať. Venujem sa tancu a viem že tanec nie je o slovách ale o citoch. A tento film ich vo mne prebúdzal minútu po minúte, stále viac a viac. Toto je najlepší tanečný film aký som kedy videl. Pre mňa TOP - 5 hviezdičiek.

Atlas mrakov

Atlas mrakov (2012)

Spočiatku som mal veľmi zmiešané pocity. Skákanie z príbehu do príbehu pôsobilo veľmi metúco. Postupne sa však skutočne príbeh ujasňoval a ja som so zatajeným dychom sledoval a veril, že nasledujúca minúta mi zase odhalí kúsok zápletky. Geniálny spletenec vôbec nepôsobil chaoticky, ba naopak. Príbehy sa nádherne prelínali a herci ktorí prezentovali minulé životy boli jednoducho super. Tom Hanks na mňa neskutočne zapôsobil, menej výrazný Hugh Grant sa tiež snažil a úchvatná Halle Berry nebolo vôbec pozadu. Takáto lahodná jednohubka so zaujímavým nápadom je konečne po dlhšej dobe niečím novým a neotrepaným - 5 hviezdičiek.

Ralph Rozbi-to

Ralph Rozbi-to (2012)

Tak z tohto filmu som mal zimomriavky. Úžasný nápad, úžasný dej, úžasná Vanilopka, úžasný Felix, úžasná majorka a na koniec ÚŽASNÝ RALPH. Palec hore, dlho som už nevidel niečo tak skvelé. Táto rozprávka má u mňa plný počet bodov... :)