Reklama

Reklama

Transformers - Temná strana Mesiaca

  • Slovensko Transformers 3 (viac)
Trailer 2
USA, 2011, 148 min

Réžia:

Michael Bay

Scenár:

Ehren Kruger

Kamera:

Amir Mokri

Hrajú:

Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Frances McDormand, Hugo Weaving, John Turturro, Tyrese Gibson, John Malkovich, Patrick Dempsey, Ken Jeong (viac)
(ďalšie profesie)

Pred mnohými rokmi posádka prvej americkej mesačnej expedície Apollo 11 objavila na Mesiaci mimozemské vesmírne plavidlo a múdro si to nechala len a len pre seba, respektíve pre tajné služby. Podľa Autobotov, ktorí už dvakrát dokázali ochrániť pozemšťanov pred ničivou inváziou ich zlých konkurentov Deceptikonov, to ale bola zásadná chyba. Chyba, ktorá by mohla zničiť celú našu civilizáciu, ak nám Autoboti znovu nepomôžu. Okrem starých známych plecháčov vedených Optimom Primeom a Bumblebeem sa na scénu vracia ich najväčší ľudský spojenec Sam Witwicky (Shia LaBeouf), životom a bojom s robotmi ostrieľaný mladý muž, ktorý chce zo všetkého najviac konečne začať žiť normálny život – podľa možností so svojou novou, mimoriadne atraktívnou priateľkou Carly (Rosie Huntington-Whiteley). Tá sa, nanešťastie, stane príčinou Samova ďalšieho angažmánu v nekonečnom súboji medzi Autobotmi a Deceptikonmi. Tí sa totiž rozhodli zlikvidovať celé Chicago, v ktorom sa Carly práve nachádza, a tak sa Sam chtiac-nechtiac musí do tohto mesta vydať, aby sa ju pokúsil zachrániť. A popritom, ako malý bonus, i celú ľudskú rasu! (TV Markíza)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (1 584)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Michael Bay hraje hrozně na efekty a já mu to nemám za zlý. V kině některý scény z tohodle filmu musely bejt strašnej nářez. Ale mimo ty akční scény to byla taková píčovina, že snad s žádnou jinou si není rovna. K tomu se tam snad každej choval jak čurák. V jedničce se to dalo ještě zvládnout, ale tohle bylo fakt šílený. Blockbustery rád mám, ale Transformers prostě nejsou pro mě... ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne najlepší diel Transformers z doterajšej trilógie!!! Najlepšia akcia (počas celého filmu naozaj dobré a monumentálne akčné scény), najvydarenejšie vtípky (trápne blbosti z predošlích dielov sú preč alebo sú stráviteľné), najvačší nadhľad, najemotívnejšie scény a najveľkolepejšia MEGA deštrukcia všetkého možného! Transformers 3 ma naozaj bavili (čo sa o predchodcoch povedať nedá). ()

Reklama

woody 

všetky recenzie používateľa

Frontální útok na divákův jemnocit ve filmu v němž nefunguje zhola nic a který se člověku vykouří z hlavy pár minut po zhlédnutí. A hlavně mám na jazyku nepříjemnou pachuť přehnané a nabobtnalé zbytečnosti. Když si člověk uvědomí, jaké vznikají v současnosti inteligentní blockbustery, tím spíše musí TF 3 zatratit jako urážející kýč. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Standardní hra na hodná a zlá autíčka mne v zásadě nijak nepohoršuje, ale k tomuto kousku bych pár osobních výhrad bez větší námahy našel. Zejména začínám držet protestní hladovku kvůli výměně úžasné holky od vedle za nafintěnou pipinu, dále bych závěrečnou akci potřeboval asi o hodinu kratší a jeden povedený fórek za dvě a půl hoďky také zcela nenaplnil má očekávání. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia fantastická dialničná akcia, ktorá sa stáva najspoľahlivejším režisérovym trademarkom. Mariňáci, efektne lietajúci po vzore hongkongského letu Temného rytera, a finálne akčné inferno v Chicagu sú čírým akčným potešením. Tentoraz na Baya aj nezvykle prehľadným. Zvyšok stopáže, teda minimálne polovica filmu, je však nevtipná, nudná a miestami až otravná ako nikdy predtým. Malkovichova postava jedna velká príšernosť, a sledovať, ako zo seba robia idiotov tiež Frances McDormand a John Turturro, je už za limitom stráviteľnosti. A Patricka Dempseyho a Rosie H.-W. vyhrabali v ktorej televíznej mini-produkcii? Megan, we miss U. Miesto v pekle za to, že tretím Transformerom dávam rovnaké hodnotie ako Trierovej Melancholii, mam isté. Čo narobím. Michael Bay je talentovaný komerčný žralok, zapredaný US armáde, US vláde i bezohľadným korporáciám, a súčasne stelesňuje trblietavý lesk a technickú neprekonateľnosť hollywoodských možností. Zoberte mu kameru, a nebudeme mať koho nenávidieť i obdivovať zároveň. ()

Galéria (161)

Zaujímavosti (77)

  • Pohled do zpětného zrcátka v 67. minutě odhaluje samolepku na zrcátku s nápisem "Objects in mirror are closer than they appear." Stejný nápis na zpětném zrcátku, s obdobným vtipem, je možné vidět i ve filmu Jurský park (1993). (Terva)

Súvisiace novinky

Kteří herci ve filmech nejčastěji bourají?

Kteří herci ve filmech nejčastěji bourají?

22.03.2021

Server Car Scrap Comparison teď zveřejnil studii, ve které se zabýval počtem dopravních nehod ve filmech u jednotlivých herců. Asi nikoho pak nepřekvapí, že za nejnebezpečnějšího filmového řidiče byl… (viac)

Indiana Jones se obejde bez syna

Indiana Jones se obejde bez syna

05.09.2017

V Království křišťálové lebky jsme zjistili, že je Mutt Williams s tváří Shii Labeoufa synem Indiana Jonese. Pak ale dal Shia na vědomí, že s filmem nebyl úplně spokojený, a když se navezl i do… (viac)

Zemřel Leonard Nimoy

Zemřel Leonard Nimoy

27.02.2015

"Život je jako zahrada. Zažíváme dokonalé chvíle, ale uchovat je můžeme pouze ve vzpomínkách." Takhle před několika dny komentoval život herec a režisér Leonard Nimoy, v němž určitě poznáváte pana… (viac)

Připravte se na novou Transformeří trilogii

Připravte se na novou Transformeří trilogii

13.04.2014

Michaelu Bayovi (Skála, Mizerové) původně přišli roboti, kteří se v hraném filmu skládají na auta, jako velice hloupý nápad. Nakonec se ale Transformers přeci jen ujal a započal tak velkou… (viac)

Reklama

Reklama