Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný
  • Komédia

Relácie (10)

Partička

Partička (2009)

Konečne aj v súčastnosti dokáže komerčná televízia vypluť zábavný program, na ktorom sa skutočne dá zasmiať a občas priam k slzám. Skvelo vymyslené, hostia sú vždy jednoducho výborní a vôbec - na obrazovkách slovenskej televízie sa proste niečo podobné dnes už nevidí.

SOS

SOS (2004)

Začiatky výborné, konce slabé, ale lepšiu slovenskú skeč-šou si myslím že v zásobe nemáme. Priznávam, že ma to nesmierne bavilo pozerať, vždy som sa nasmial a na niektorých scénkach sa často zasmejem aj dnes. Farkašovci sú páni !

Jamie Oliver: Roztančená kuchyně

Jamie Oliver: Roztančená kuchyně (2002)

Najvyššie hodnotenie už len z toho dôvodu, že je to proste ten najlepší program o varení, aký kedy bol. Jamie Oliver je pán kuchár a všetko to, čo sa tam deje mimo varenia, je jednoducho úprimné a zábavné.

Áno, šéfe!

Áno, šéfe! (2009)

Česká verzia omnoho kvalitnejšia ako tá slovenská, Zdeněk je proste borec :)

Uragán

Uragán (2001)

Výborný zábavný program v podaní nestarnúcej dvojice Kraus-Marcin, ktorá občas kazila atmosféru hlúpymi a nezmyselnými vtipmi a scénkami, ktoré nestáli absolútne za nič, ale zábava to bola na televízne pomery a možnosti celkom slušná a myslím, že dnes už aj nezabudnuteľná. Silvestrovské epizódy som mal osobne najradšej, všetok najlepší humor si často tvorcovia schovávali práve na tieto diely čo bolo, no zároveň aj nebolo celkom na škodu.

Game Page

Game Page (1998)

Pravdepodobne jediný československý program o novinkách z videoherného priemyslu v televíznom vysielaní, ktorý odpúta pozornosť od správ, športov, a podobných relácií, ktorých je telka plná. Popri recenziách, novinkách, reportážach a súťažiach je to aj celkom zábavné, ale na môj vkus až príliš krátke.

Pevnosť Boyard

Pevnosť Boyard (1990)

Bez debaty ide o najlepší súťažný program v histórií televízneho vysielania, a som rád, že práve z francúzskej produkcie. Zábavné, reálne, občas mierne nechutné, a napínavé až nad hranicu možností - a to sa jedná len o TV program, ktorý je starší ako ja a som rád, že som ho kedysi mohol zhliadnuť v celej sérii. Zábava pre celú rodinu, a pred účastníkmi klobúk dole, ja by som sa teda na také niečo nedal.

Maxihra

Maxihra (1997)

Nedávno som sa po veľmi dlhej dobe dopracoval v internetovom archíve k tomuto klasickému televíznemu programu, ktorý ponúkol obrovskú zábavu či už deťom, alebo odrasteným hráčom videohier, za vecné ceny. Maxihra je programom, ktorý sa žiaľ netešil toľkej sledovanosti aby slávil väčší úspech a mohol si dovoliť pretrvať na obrazovkách dlhšie, čo je obrovská škoda, pretože vo svojej dobe to bol hit.

Top Gear

Top Gear (1978)

Anglický humor, excelentná trojica sprevádzajúca programom, a to najlepšie z auto-moto sveta, čo televízia za celú svoju existenciu vypľula. Každý diel má svoje čaro, kde si prídu na svoje či už autíčkari, alebo milovníci humoru, zábavy a adrenalínu.

Re-Play

Re-Play (2009)

Súčasný nástupca klasickej ČT-čkárskej GamePage, bežiaci každý víkend na Prima Cool. V porovnaní s GamePage ide však o kvalitnejšie prevedenie, dlhšiu stopáž, a stále aktuálnych noviniek z herného priemyslu. Tuček takisto nesklame.