Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma

Posledné recenzie (4 868)

plagát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Slušné krimi s prvkami trileru, slušne zamotané, že človek čaká, čo z toho vzíde, koniec neočakávaný, ale nemôžem sa zbaviť dojmu, že to bola len taká vata medzi sledovaním ďaleko ďaleko lepších počinov. Nemalo to ambície vyskočiť vyššie, Richard Armitage tam bol pár okamihov, takže to bolo len lákadlo na hlúpych, Netflix si splnil všetky svoje pravidlá, t.j. multi-kulti, gender aj rasa OK, dostali sme aj Gaya, to by predsa nemohlo inak byť, našťastie sme sa to dozvedeli len z rozprávania a nie v akcii, ale aj tak. S kľudným svedomím nemôžem odporučiť napriek slušným trom hviezdam.

plagát

Arachnofóbia (1990) 

Jeden z mikromála skvelých filmov o pavúkoch, dokonca tak skvelý, že do dnešného dňa, kým neprišiel Vermines, sa k tomu nič ani len na kilometer nepriblížilo a to je už 33 rokov od premiéry, takže fakt že doba.

plagát

Sladký domove! - Série 2 (2023) (séria) 

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Nebolo to už tak úderné, ako prvá relatívne komorná séria, keď si zoberiem do úvahy, že sa odohrávala v jednom panelovom výškovom dome. Na druhú stranu dostávame širšie merítko, ktoré ukazuje, kam sa svet dostal na konci prvej série a to bol len začiatok. Čo zamrzí, tak unáhlené konce známych postáv, ako keby sa tvorcovia báli vydolovať z tých z prvej série viac, radšej to nahradili novými, ku ktorým nie je jednoduché si niečo vypestovať, keď sa skáče z miesta na miesto. Síce nám tu pár hlavných postáv zostalo, ale napr. nahlavnejšia z prvej série sa v druhej sezóne doslova len mihla na začiatku a potom na konci, čo bola veľká škoda, jedna prekonala zaujímavú zmenu a potom dostávame druhú sympatickú postavu z konca prvej série, o ktorej sa dozvieme viac až v tretej sérii. Záporáka je tu ťažko definovať, pretože okrem bežných monštier tu máme aj Deus Ex mašinu, ktorá sa ale taktiež len mihla na začiatku a potom nastúpila na konci, tak neviem, čo očakávať. Opäť panujú podobné pocity ako pri prvej sérii, kedy som určite bol spokojný so seriálom ako takým, ale určite by som záver vygradoval úplne inak a viac. Neviem, či sa to uberá správnym smerom, ale určite si ďalšiu sériu pozriem. Zatiaľ zostávam na opatrných slušných či lepších troch hviezdach. P.S. Na jednej strane sa počet častí skrátil, na druhej strane sa razantne predĺžila dĺžka častí, takže osem častí druhej série je o hodinu dlhších ako desať častí prvej série. Neviem, či je to úplne fajn, pretože si síce toho sveta užijeme viac, ale taktiež je tam dosť vaty a odbočiek, ktoré sú úplne zbytočné. Nie je to úplne kompaktné, dokonca je to možno aj zbytočne nekonzistentné a roztrieštené, trochu to strieľa na všetky strany a uteká možná základná myšlienka, ale dávam tomu ešte šancu, pretože po technickej stránke je to vynikajúce a potenciál to má, len ho správne uchopiť a rozvinúť.

Posledné hodnotenia (4 863)

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál)

05.05.2024

Arachnofóbia (1990)

03.05.2024

Sladký domove! - Série 2 (2023) (séria) (S02)

03.05.2024

Nenávisť (2004)

03.05.2024

Wimbledon: Zápas o lásku (2004)

01.05.2024

Vánoce minilidí (2017) (TV film)

28.04.2024

Aj Santa má brata (2007)

27.04.2024

Kdo si vezme Barryho? (2014)

27.04.2024

Vo štvorici v Mexiku (2014)

27.04.2024

Reklama