Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Krimi

Recenzie (14)

plagát

Outlast (2023) (relácia) 

1 hviezda za prostredie. Cakal som od toho vyrazne vacsiu survival zlozku ale ta je bohuzial minimálna, cize nakoniec je to vlastne taký big brother akurat v prirode :) + V urcitom bode (ked si zacali navzajom seriozne skodit) som zacal byt presvedčený ze to je proste hrané, resp. minimalne do velkej mieri moderovane co sa ma diat lebo inak to chovanie ludi vobec nedávalo zmysel. Akoze mne zničia carodejnice kemp a ja sa rozplacem a odstupim, vsak by som sa prestahoval do ich kempu, co mi udelaj ;D. Alebo im ich kamp roztrhal tiez na cucky/rozkradol ked to je ocividne dovolene nie? Chapem je to show a asi som od toho cakal nieco co to nieje.

plagát

Top Gun: Maverick (2022) 

Ak by som film hodnotil bez zaverecnej akcie tak pribeh slaby, prevedenie nic moc, cele nemastne neslane, zaspaval som, proste na 2 hviezdy. Zachranovat to museli bojove sceny na konci ale tie boli vizualne fakt luxusne, nakoniec som bol rad ze som na to siel do kina. Suma sumarum fakt si staci pozriet poslednu polhodinu, zvysok je zbytocny. tu by sa hodilo 3,5 ale tak dam slabsiu 4ku no nech nezerem.

plagát

The Gray Man (2022) 

Ze to bude pribehovo slabe mi az tak nevadi, predsalen siel som do toho s tým ze to bude klasicka akcna kravinka u ktorej clovek aspon trochu vypne a aj taketo filmy maju u mna svoje miesto. Bohuzial ta kamera je otras, divne zrychlene sceny, x prestrihov za sekundu, cele chaotické. Malo to byt asi cool ale u mna ostal celkovy dojem dost biedny.

plagát

Hovadina! (2022) (relácia) 

Skusil som to lebo na netflixe uz skoro nic nove a kvalitne neni tak musim davat sancu aj takymto srajdam, ale pravda je ze ukazka ma prvotne celkom zaujala no vidim ze koncept je bohuzial nedotiahnuty + vsetci zucastneni su ocividne bud herci alebo idioti čiže ma to fyzicky bolelo dopozerat vobec prvu cast.

plagát

Tri farby: Modrá (1993) 

Asi nieje jednoduche natocit depresivnu dramu ktora nieje nudna, no tu to proste vobec nevyslo. Rozbeh to malo ako tak dobry ale postupne to zacalo byt hrozne nezazivne. Z tych pomalych scien o nicom ma strasne lamalo na spanie a to sa mi pri filmoch stava maximalne jednou za deset let. Dobra hudba 2/5

plagát

Mladosť (2015) 

Tento film ja velmi pekne natoceny v nadhernom prostredi a pribeh ma urcite potencial kde sa v podstate uspesni starci ohliadaju za svojim zivotom, ale to prevedenie je neskutocne spackane. Co tam vlastne robil akoze nadrozmerny Maradona? Nuda film bez emocii.

plagát

Rozparovač (2020) (seriál) 

Nebyt tych priblblych zenskych ktore sa stazovali hlavne v 3. a 4. casti ze nemozu chodit vecer von same pretoze patriarchat tak by som dal 4 hviezdy, takto len 3. Kazdopadne celkom fajn spracovany dokument, bol som zvedavy ako to skonci takze som to sfukol na jedno posedenie.

plagát

Veľké malé klamstvá (2017) (seriál) 

Dobre obsadenie a celkom dobre som vnimal aj "alternativne" rychle prestrihy kamery, voci comu tu ma par ludi vyhrady. S cim mam ale ja problem je ze som sa vacsinou nudil, zenske zvasty, zenske problemy, hysterie, toho milujem nemilujem, moje deti su lepsie jak tvoje deti, blablabla kvakvakva a toho tu je bohuzial vacsina, je to proste viac zenska zalezitost. Bez krimi-drama zapletky by som dal max jednu hviezdu. Co moze oslovit aj muzske pokolenie je samozrejme krimi drama zapletka, ktora sa za mna ako tak da, taky priemer (preto davam 3*) ale je to dost roztahane a oproti inym kvalitnejsim filmom/serialom som tu skoro vobec nebol v napati co sa stane, alebo teda v absolutne minimalnom. K tomu este bolo +- jasne ako to skonci cca po druhej casti. (hodnotim zatial prvu seriu.)

plagát

Traja blízki neznámi (2018) 

Tak toto je podľa mna dost overrated a vela ludi hodnoti hlavne zaujimavost konceptu nature vs nurture (geny vs prostredie) avsak komu je to relativne zname tak tento dokument v tom smere neponuka nic nové, pripadne detailnejsie, co je dost na skodu. Prva tretina ma vyslovene vytacala tak ze som to chcel vypnut, kedze vsetci boli super preafektovany "o maj gad would u believe it o maj gad" a pritom to zase ziadny zazrak neni ze niekto dal trojčatá na adopciu a stretli sa v skole ked zili poblizku. Taktiez sa dokument snazi navodit dojem nejakej lutosti/pohorsenia nad tym ze dokumentovali ich zivot pre studiu. Akoze ano je to blbe ale bohvie kto co podpísal a teda vo mne ta "lab rat" naky extra sucit nevyvolala, predsalen nikto ich nemucil, netyral ziadne pokusy, stresy, maximalne sa spýtal raz za cas par otazok za ucelom zberu informacii aka na nich jednotlivo vplyva rozdielne prostredie, proste neni to asi idealne rozdelit trojcata ale pri adopcii fakt pohoršeny niesom. Cakal som bud vacsiu zapletku, pripadne detailnejsi pohlad na rozdielnosti vo vychove/prostredi a vyvoj osobnosti, ale nebolo tam ani jendo takže suma sumarum za mna 4/10

plagát

Nechutně bohatý: Moc a zvrhlost Jeffreyho Epsteina (2020) (seriál) 

Priemerny dokument ktory sice da divakovi nejake to overview ale je trosku povrchny co sa tyka vsetkych informacii (dalo sa tam zahrnut o dost viac, ked si clovek zacne citat dodatocne info na nete) + dost repetitivny, hlavne co sa tyka vyjadreni obeti. Asi som divny, ale tie "obete" ma celkom stvali. Epsteina sa urcite zastavat nebudem, ale narozdiel od slečien, on bol zobrazený realisticky, teda ako prefikany zaporak ktory platil mladym holkam za sex, prepoziciaval ich kamaratom zrejme za sluzbicky atd takze dostal co si zasluzil a toto dokument zobrazil adekvatne. Damy sa ale dokument snazi vyobrazit ako chudatka bez moznosti uniku, no všetko co si počas 4 epizod vypocujeme tomu jednoducho nenasvedčuje. Ved ked to bolo take hrozostrasne a ponizujuce tak preco sa tam vkuse kazda jedna dobrovolne vracala? No lebo peniaze a dovolenky a auta a byty a kariery. Vzdy som cakal na nejaku story kde ju zamkol, zmlatil, zviazal pripadne zdrogoval ako stary znamy cosby alebo neviem co, videl by som to potom urcite inak ale ono furt dookola len to ako im to v hlave prislo hnusne odporne ale pokracovali v tom znova a znova dobrovoľne, wtf :D Musim spomenut slecnu co tam dotiahla svoju sestru s tym ze dufala ze o nu sa nebude jeffrey pokusat a potom si to vycitala ze nechape a toto vsetko povie pred kamerou. Ako fakt treba hladat hľadať taketo genialne zeny a Jeffrey mal na toto zrejme cuch. Plus dokonca jedna holka ked mu povedala ze to neni pre nu tak jej povedal ze fajn, tak nech len zozenie nake kamosky ked sa da. Alebo ta v australii ako mu zavolala ze sa vydala a uz sa nevrati tak sa urazil a jej zlozil akurat a nic viac. Ocividne ta moznost odist a nevracat sa tam bola, nuz ale peniaze peniaze peniaze. Teraz to bud hrajú (zase pre peniaze, teda trosku podojit netflix, pripadne bohvie ako to je s peniazmi co jeffrey zanechal) alebo su fakt len sproste, koniec koncov je ich tam z celkoveho mnozstva len zopar, cize reziseri asi vyskladali len nejaky mensi dream team. Taktiez uplne nechapem ako mozu byt tie "rekruterky" (slecny co naberali nove tvare) nepostihnutelne, resp. ona tam povie ze nabrala dalsich 60 zien a dokument sa vobec nevenuje moralnej a legalnej otazke tohto? Fun fact: jedna z holiek (dokonca vraj vysoko postavenych v jeho kruhu, aj ako rekruterka ked sa nemylim) bola slovenka z Kosic - Nada Marcinkova , dnes podla wiki akoze CEO nakej marketingovej leteckej spolocnosti :))