Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (12)

Helldriver

Helldriver (2010)

Keď na Zem dopadol meteorit, zachránil Kiku pred vražedným besnením matky a strýka. Pritom však sama stratila nielen vedomie, ale aj srdce. Po sérii vedeckých pokusov, ktoré si nepamätá, sa preberá s motorom v hrudníku, ktorý poháňa jej reťazovú katanu. To však nie je nič oproti zisteniu, že po Japonsku sa preháňajú krvilačné zombie.

Lupin sansei

Lupin sansei (1971) (seriál)

Lupin Tretí je zlodej džentlmen a vnuk samotného Arséna Lupina. S verným priateľom Jigenom Daisukom, samurajom Ishikawom Goemonom XIII. a tajomnou Fujiko Mine, pri ktorej si nikdy nie je istý, či je s ním alebo proti nemu, kradnú tie najvzácnejšie predmety alebo peniaze po celom Japonsku. V pätách majú vždy detektíva Zenigatu, odhodlaného chytiť slávneho zlodeja. Pri svojich dobrodružstvách nielen že musí byť Lupin vždy v strehu práve kvôli detektívovi, ale aj kvôli početným nepriateľom a konkurentom.

Outing Riley

Outing Riley (2004)

Bobby je najmladší člen írskej katolíckej rodiny Rileyovcov. So svojimi súrodencami má skvelý vzťah a to aj napriek tomu, že im už dlho tají skutočnosť, že je gay. V zázemí, v ktorom žije, je takýto spoločenský status proste neprípustný. Po smrti otca sa Bobby konečne rozhodol zveriť s tajomstvom svojim bratom. Lenže povedať im tých pár slov je omnoho ťažšie, než si vôbec kedy myslel.

Kikóši Enma

Kikóši Enma (2006)

Enma je synovec samotného pána pekiel. Na Zemi má neľahkú úlohu, a to chytať démonov, ktorí ušli z pekla.
Na jeho neľahkej ceste ho sprevádza pomocníčka Yuki, podivuhodný tvor Kapaeru, ktorý je jeho sprievodcom na pozemskom svete a rozprávajúci klobúk, ktorý si toho už veľa prežil. Spolu zakladajú detektívnu agentúru pre nadprirodzené úkazy a čelia mnohým démonickým a beštiálnym hrozbám.

Aki Sora

Aki Sora (2009)

Aki je pekné mladé dievča a Sora jej mladý dospievajúci brat. Zatiaľ čo Aki je obľúbenou a športovo nadanou študentkou, Sora je tichý chlapec šikanovaný svojím dvojčaťom-sestrou Nami.
Medzi Aki a Soraom bolo vždy niečo viac ako len súrodenecký vzťah. To, čo začína len nevinnými pohľadmi a dotykmi, končí vášnivým vzplanutím, ktoré musia držať v tajnosti pred okolitým svetom.

Viliam

Viliam (2009) (študentský film)

Keď sa Viliam narodil, nebol ani šťastný a ani spokojný. Všetko mu bolo cudzie, až do chvíle, kým nedostal od rodičov ceruzku. Odvtedy celý čas iba kreslil a práve kreslenie sa preňho stalo jedinou radosťou ale aj náhradou reality.

Mike Oldfield - Elements - The Best Of

Mike Oldfield - Elements - The Best Of (2004) (video kompilácia)

The Best Of Elements je súbor videoklipov Mikea Oldfielda, ktorý vyšiel v roku 1994 na VHS. O dekádu neskôr sa tento súbor zremastroval na DVD a pridali sa krátke filmy The Space Movie a The Wind Chimes, niekoľko videoklipov, čo nevyšli pôvodne v roku 1994 a rozhovor s Oldfieldom. Track list:
01. Tubular Bells (Part 1)
02. Don Alfonso
03. In Dulci Jubilo
04. Portsmouth
05. William Tell Overture
06. Guilty
07. Blue Peter
08. Wonderful Land
09. Five Miles Out
10. Moonlight Shadow
11. Shadow On The Wall
12. Crime Of Pasion
13. Tricks Of The Lights
14. To France
15. Étude
16. Pictures In The Dark
17. Shine
18. Innocent
19. Earth Moving
20. Heaven´s Open
21. The Space Movie
22. The Wind Chimes
23. North Point
24. Islands
25. The Time Has Come
26. Flying Start
27. Magic Touch
28. Mike Oldfiled - Interview

The Simpsons Ride

The Simpsons Ride (2008)

Zábavná atrakcia Universal Parku spojená so Simpsonovským fenoménom. Ľudia sedia na rýchlo sa pohybujúcej sedačke, pričom je im pustené zábavné a adrenalínové video. Na tom videu sa obľúbená rodinka pustí dole horskou dráhou. Výlet im znepríjemňuje "Levák" Bob a práve kvôli nemu sa jazda nebude odohrávať len na dráhe.

Mike Oldfield - Live at Montreux 1981

Mike Oldfield - Live at Montreux 1981 (2006) (koncert)

Záznam koncertu z festivalu v Montreux, ktorý sa konal v júli roku 1981. Koncert bol súčašťou Oldfieldovho európskeho turné nazvaného European Adventure Tour.

Track list:
1. Intro
2. QE2 Medley: Taurus / Sheba / Mirage
3. Platinum (Parts 1-4)
4. Tubular Bells (Part 2)
5. Medley: Conflict / Ommadawn
6. Tubular Bells (Part 1)
7. Punkadiddle

Burák v Tokiu

Burák v Tokiu (2008)

Tento krátky film sprevádza v kinách Bolta. Mater, jedna z hlavných postáv z filmu Autá, rozpráva svoju príhodu, ako bol odtiahnuť jedno auto až do Tokya. Tu pristúpil na súťaž v drifte, ktorá je nielen o česti ale aj ponechaní si svojich vylepšení.

Tonyho kapela

Tonyho kapela (1996)

Film ukazuje formovanie Tonyho kapely s názvom Cirkus Monkeys. Z malej garáže začínajú štyria mladíci hrať v kluboch a neskôr pod dohľadom "tajomného" producenta cestujú po úspešnom turné a ich pesničky sa hrajú v rádiu. Ale na vrchole hudobnej slávy sa objavuje otázka, ktorú musí kapela zodpovedať: "Hrať alebo nehrať spolu ďalej?"

The Return of the King

The Return of the King (1980) (TV film)

Začiatok adaptácie posledného dielu trilógie "Pán prsteňov" J.R.R. Tolkiena nás privádza do Elrondovho domu. Tu sa práve odohráva oslava 129. narodenín hobita Bilba. Bilbo kedysi vlastnil prsteň, ktorý ho dokázal spraviť neviditeľným, ale daroval ho svojmu najbližšiemu príbuznému, Frodovi. Bilbo sa na oslave dozvedá, že Frodo už nemá prsteň a chce počuť, čo sa sním stalo. Frodo mu rozpovie príbeh o tom, ako sa on aj so svojím verným priateľom Samvedom vydali naprieč Mordorom, zemou zla a orkov, aby prsteň zničili v plameňoch Hory Osudu, lebo prsteň bol ukovaný, aby slúžil zlu a bolo ho treba zničiť.

Reklama