Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbené seriály (10)

Futurama

Futurama (1999)

Hooray For Zoidberg!!! Jeden z naj seriálov, aký kedy bol. Môže za to hlavne skvelý a satirický humor s prímesou narážok na sci-fi kultovky.

Community

Community (2009)

Aj keď sa z úvodu nezdá,Community je dokonalý comedy seriál, plný inteligentného a geekovského humoru. Doteraz bol mojím vrcholom Big Banng Theory ale po tomto, kedy sa tématické časti, ako napr. zombie, western premiešavajú v dokonalom dejovom slede, kedy sa aj tá najzbytočnejšia dejová línia stane v budúcnosti doslova tou hlavnou. Naozaj bravúrna zábava, ktorá však nie je pre každého, ale každému doporučujem, aby to s ňou skúsil, lebo ak ocení snahu tvorcov a zistí čistotu a krásu tohoto humoru, bude stále v očarení.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Jeden z naj súčasných seriálov. Najviac ma dokážu dostať všetky tie odkazy na fantasy, sci-fi, komiksy, knihy, filmy či hry. A na Kaley Cuoco sa fakt dosť dobre pozerá. Je to po dlhej dobe sitcom, ktorý určite stojí za pozornosť medzi tými všetkými terajšími priemermy.

Afro Samurai

Afro Samurai (2007)

Mnohí tvrdia, že best Anime Seriál je Berserk. Áno Berserk bol drsný, ale chýbalo mu to, čo som našiel v Afrovi. Rýchlejší spád. Tu to proste "odsejpá". Afro Samuraj je príbeh plný krvi, pomsty a drsnej animácie, na ktorú ma naozaj bavilo pozerať. A ešte musím pochváliť prostredie, cyber-feudálne Japonsko. Fakt, pozeraním tohoto seriálu nemôže nikto nič pokaziť a nebude ani ľutovať.