Reklama

Reklama

Vlado Voštinár

Vlado Voštinár

nar. 11.02.1964 (60 rokov)
Trnava, Československo

Biografia

Narodil sa v znamení Vodnára, jeho meno má slovanský pôvod. V mladosti chcel byť smetiarom či prezidentom a keď dospieval, ťahalo ho to do kokpitu dopravného lietadla. Prvý raz, ako sedemročný, niekoľko rokov cez leto navštevoval pionierske tábory a neskôr spolu s manželkou z recesie pre kolegov ich z rádia aj organizoval pre deti. Ako študent bol v Dánsku a prežil tam čas Vianoc.

Na televízne obrazovky sa dostal až po odštartovaní úspešnej kariéry rozhlasového moderátora. Prvým konkurzom prešiel v rodnom meste v rádiu "T" kde moderoval dopoludnia od 1993 do 1995. Neskôr prešiel do Fun Rádia a od roku 2000 súčasne začal pracovať v rádiu Twist (dnes Viva) i televízii STV, kde moderoval súťažné relácie ako TIPOS BINGO, LABYRINT a VŠETKO alebo NIČ. Okrem rádia či TV je možné Vlada vidieť v úlohe moderátora na rôznych plesoch, firemných akciách, spoločenských a kultúrnych podujatiach.

Dnes patrí a je tvárou TV JOJ, kde sa radí medzi kolegov, ktorí takisto začínali ako rozhlasoví moderátori, napr. Petra Kočiša či Michala Hudáka. Rodený Trnavčan sa spolu s rodinou v roku 2007 definitívne presťahoval do Bratislavy, kvôli neustálemu dochádzaniu za prácou i návšteve detí do školy. Na obrazovke sme ho mohli vidieť v zábavných reláciách INKOGNITO, ŽIVIJOJ, MISS UNIVERSE SR 2004, VOJNA SLOV, MILIÓNOVÝ TANEC a IQ TEST NÁRODA, ktorú moderoval spolu s Lenkou Hriadeľovou.

Vlado zvíťazil v adrenalínovej súťaži nakrúcanej vo vojenskom výcvikovom priestore Lešť, NEBEZPEČNÁ MISIA 2009, za ktorú dostal pamätnú plaketu od ministra obrany SR. Objavil sa aj v scénke skrytej kamery "Čo dokáže ulica 1997" a bol nominovaný na cenu OTO 2008 v kategórii moderátor zábavných programov.

Od roku 1988 je ženatý s manželkou Klaudiou, s ktorou sa náhodne stretli na trnavskom jarmoku a majú spolu dve deti, staršiu dcéru Andreu a mladšieho syna Martina. Vlado má tiež nemanželskú dcéru Romanu, s ktorou sa dnes nestretáva, pretože sa tak dohodol s vtedajšou priateľkou Danielou. Tá ma dnes už novú rodinu.

Najhoršie životné obdobie mal Vlado v roku 2000, kedy sa sťahoval, narodil sa mu syn a bol bez TV relácie, pracoval iba v rádiu na niekoľko hodín a rodinný rozpočet mal 110 Sk na deň. Medzi jeho záujmy nesporne patrí lyžovanie, plávanie, bicyklovanie a potápanie sa. Jeho najobľúbenejšia farba je červená, obľúbenou pochúťkou sú pirohy z orechového cesta plnené brusnicami a zaliate čokoládou a najkrajším mesto je Paríž, pretože to bolo prvé mesto, po ktorom chodil, akoby padol z Marsu. Dokonca hrá futbal za mužstvo futbalových osobností divadla, médií a športu (MUFUZA).

djsaly

Hosť

Relácie
2020

Zostali sme doma - moderátor

2019

Úsmev ako dar 2019 - moderátor

2018

OTO 18. ročník

2017

Záhady tela

2016

Uhádni môj vek

2015

Inkognito - moderátor

2014

Súboj národov

2013

Riskni to s JOJ!

 

Výmena

Reklama

Reklama

2012

Nikto nie je dokonalý

 

Riskni milión!

2011

Bordelári

 

Chutíš mi

2009

Nebezpečná misia

2007

Nové bývanie

 

Vojna slov

2005

Miliónový tanec - moderátor

2004

Varí vám to

2003

Inkognito

Herec

Seriály
2021

Iveta

2008

Panelák

Reklama

Reklama