Reklama

Reklama

Nebezpečná misia

(relácia)

Do armády na niekoľko dní nastúpia známe tváre, ktoré siahnu až na dno svojich psychických a fyzických síl. Prežije však len najodvážnejší. Povolávací rozkaz dostanú Peter Sklár, Erika Barkolová, Peter Batthyány, Viki Raková, Vlado Voštinár, Veronika Paulovičová, Jano Gordulič, Jano Mečiar aj Jana Mináriková. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (9)

Colour 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa na uvrešťané baby a fučiacich chlapov? Ešte k tomu viac ako raz? Ďakujem, neprosím. Zo zvedavosti som si pozrela prvý diel, bola to nuda, nuda, nuda. A pokračovanie? Sledovať adrenalínom nabitých ľudí, ktorí mávajú s atrapami zbraní, jačia a pištia akoby to bolo naozaj... Keby som s nimi, bola by to sranda, ale sledovať to z pohodlia obyvačky bola nuda. Hra sa lepšie hrá, než sa na ňu díva. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Budem trošku neobjektívny, keďže v tejto súťaži účinkoval môj kamarát (Fidel), ináč by bolo o jednu hviezdu menej. Je dobré, že tv JOJ nezabudla cez leto s novinkami aj na divákov, ktorí momentálne neležali na plážach, ale zavárali doma uhorky. Trošku mi však tento počin pripadal ako reklama na Generálny štáb a armádu SR, ale však, čo, nech sa ukážu :) ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Je to zvláštne, lebo všetkých hercov a účinkujúcich, možno až na Jána Mečiara a Eriku Barkolovú, mám celkom obľúbených. Vždy ma vedia prinajmenšom trochu zabaviť. Nápad to bol tiež zaujímavý, aj keď nie celkom dotiahnutý do konca. Lenže akosi ma to vôbec neokúzlilo, napriek akcii a humoru. Možno to bola chyba produkcie, réžie, ozvučenia a iných elementov, čo to pre mňa spravilo nezaujímavým. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Nápad slušný, to bez debaty - hoci ktovie, či ho JOJ-ke neposunul niekto z generálneho štábu na podporu našej opomínanej smiešnej armádičky. Čo ma ale irituje na týchto reality-show oproti bežným úplne extrémne, je účasť známych - poloznámych, dajme tomu nejakých tých pseudocelebrít miesto obyčajných smrteľníkov ( a ešte keď za to dostanú prachy ). Lebo nemáme sa už ako zviditeľniť, málo je zhovadilých seriálov, spravte niečo s našou ( od počiatku ) zúfalou kariérou, a ešte musíme aj nový mercedes nejako zaplatiť. My vám za to zahráme dobré emócie. Pche ! Fujtajbl velebnosti. A do toho ešte tie megatrápne inštalované scénky typu "sme zajatí a pripútali ma o radiátor, nedýchame napätím, ktovie čo sa stane" s hudbou ako od Zimmera... Asi hodne premárnená šanca. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Televízna propaganda profesionalnej slovenskej armády. Reality show v ktorej sa niekoľko viac či menej medialne známych hviezdičiek podujalo splniť ostrý vojenský výcvik. Aj keď značne zjednodušený, ale predsa len pre netrénovaných civilov hodne náročný. Hneď po prvých rozkazoch sa ukázalo, že to je pre niektoré trasoritky nezvládnuteľné. Tie upišťané modelky, fitnesky a vraj herečky som mal chuť prefackať a ihneď poslať domov. Inak celkom zaujímavý projekt. *** ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (3)

  • K dipozícii boli lekári aj psychológ. (dxrayko)
  • V programe sa objavili Peter Batthyany, Peter Sklár, Viki Ráková, Veronika Paulovičová, Ján Gordulič, Ján Mečiar a Vlado Voštinár. K nim sa pridali štyria šťastlivci z radov divákov na základe súťažných podmienok. (dxrayko)
  • Finálový duel sa odohrával medzi Jánom Mečiarom a Vladom Voštinárom. Voštinár vyhral. (dxrayko)

Reklama

Reklama