Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máš netradičné zamestnanie a chceš, aby o ňom každý vedel? Alebo pracuješ v klasickej profesii, ale chceš našich hostí potrápiť? Na obrazovky televízie JOJ sa vracia obľúbená zábavná relácia Inkognito, v ktorej osobnosti zo sveta šoubiznisu hádali povolania hostí a na záver aj meno celebritného hosťa bez toho, aby ho videli. Najúspešnejší projekt ranej histórie našej televízie sa na obrazovkách po prvý raz objavil v septembri 2003 a vďaka diváckej priazni sa vo vysielaní udržal až do 28. júna 2007. Dovedna sa za štyri roky odvysielalo až 175 častí. Teraz sa po siedmych rokoch Inkognito vráti späť na JOJku. Inkognito bude moderovať obľúbený Vlado Voštinár, ktorý sa v JOJke najdlhšie venuje relácii Nové bývanie. Poznáme aj mená celebrít, ktoré budú povolania hádať. Tešiť sa môžete na herečku Zdenku Studenkovú, herečku Zuzku Šebovú známu ako Inči z Paneláku, Michala Hudáka z Profesionálov a mnohých ďalších JOJkárskych projektov a Jozefa Vajdu, ktorý momentálne hrá v Paneláku postavu Gorana. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (28)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Touto zábavnou show odštartoval v roku 2003 svoju pochybnú televíznu kariéru trnavský buran Vlado Voštinár. Už vtedy som si hovoril, že kde vyhrabali takého upoteného blbečka. Jeho nahlúply štýl moderovania je niečo, čo ma dokáže vyprovokovať takmer až k agresii. Tento nemožný chlap a jeho vyjadrovanie je ukážkou moderátorskej primitivity. Keď ho vidím na televíznej obrazovke, tak to vždy musím prepnúť na iný kanál. Presne tak to bývalo v rokoch 2003 až 2007, keď robil sprievodcu reláciou "Inkognito" a tak je tomu i teraz, keď sa po ôsmych rokoch v TV JOJ rozhodli oživiť tento projekt. Voštinársky odpad! ()

NorseSword24 

všetky recenzie používateľa

Dnes 10.11.22, som sa vďaka mojej elektrotechnickej škole bez elektriky a techniky dostal na natáčanie rovno troch epizód. Tie vyjdú možno za pár týždňov, možno za mesiac ale hodnotiť to budem hlavne z dnešného prežitia. Bolo to zvláštne ako to čo vidíte v telke, vidíte ako vzniká. Natáčanie prvej ep som si v tomto duchu užíval. Aj keď som to nikdy nijak extra nepozeral, tak aj tak mi to bralo dych. Tím hádačov bol minimálne pre mňa asi ten najviac klasický a koncom dňa som si uvedomil, že asi aj ten najlepší, podľa mňa. Samozrejme okrem hlavnej dvojice Chudák a Lakatoš tam bola múmia a Forgáč ktorého meno si proste nezapamätám. (aj teraz som si ho musel vyhľadať aby som ho tu spomenul). Ďalšie natáčania sa tam vystriedal dáky Milan zo 7 ( a nie Lasica, prekvapivo dosť ľudí sa ma pýtalo že či to je on, bohužiaľ Lasička je mŕtvy už celkom dlho), Šoko pri ktorom som zistil že je celkom dosť blízkym kamošom môjho kamoša z inej triedy, ktorý tam bol tiež a nakoniec sa objavila aj Zuza K/Š. Druhé natáčanie som začal trošku zaspávať ale tak musel som stávať o 4:44 takže to nie je ich chyba. A tretie, ktoré malo byť asi najvtipnejšie, ma najviac nudilo, vtipy mi prišli trápne a nasilu a čakal som už len kým to skončí. Čo sa týka povolaní tak to bolo tak 50/50. Boli tam niektoré celkom zaujímavé ale potom tam boli ľudia na ktorých si horko-ťažko spomeniem, že tam boli a s čím tam boli. Medzi najviac zapamätateľné by som zaradil trénerku bernardínov (bol tam aj živí maxipes) a typkyňu ktorá sa tam otočila 3x a celu ep zabrala len ona so svojimi povolaniami. A čo sa týka tajných hosťov tak pre mňa ako človeka ktorý v podstate vôbec nepozná slovenský show-biznis to bolo také o ničom. Herec a herečka zo seriálu Nemocnica, ale tretí hosť bol už trošku zaujímavejší a to týpek čo v slovenčine dabuje/daboval Toma Cruisa, Charlieho z 2 a pol chlapa a Rossa z Priateľov. Takže aj keď som ho nepoznal tak oproti ostatným bol aspoň trochu zaujímavejší. Mali sme možnosť vidieť všetko nezostrihane a som zvedavý koľko vtipov tam nakoniec ostane lebo ich bolo fakt mrte. Aj keď potom ma už nebavili a prišli mi teda trápne a nasilu. Čo bolo najhoršie, boli ľudia čo tam s nami sedeli ako publikum a dostali zaplatene za to že sa budú smiať. Ako boli v pohode, len o jedného kamoša ďalej sedela jedna, ktorá sa najprv zdal fakt v pohode, vtipná ale potom keď sa smiala na každej jednej K0kotine čo hocikomu vyšlo z gamby to už bolo otravné. Chápem že za to majú zaplatene ale toto bolo fakt nasilu, neskočne umele, otravne a mne osobne to kazilo ten zážitok. Ale prekusol som to. Keby sa stále nachádzali nové, zaujímavé povolania, keby lepšie poznám tento sk show-biznis a možno keby tam sú aj komplet noví hádači tak by to bolo lepšie. Nakoniec len že Voštinár každý krát povedal meno našej školy inak. ()

Reklama

Crash master 

všetky recenzie používateľa

Staré dobré Inkognito je späť, síce s trochu obmenenou zostavou (Šebová namiesto Pavelekovej, Hudák namiesto Kramára), ale v podstate sa nič nezmenilo, v tomto prípade naštastie. Taktiež sa jedná o jediný program (možno ešte okrem Nového bývania), kde je Voštinár nie len že pozerateľný, ale občas aj celkom vtipný. Prajem vynovenému Inkognitu aspoň jednu/dve úspešné sezóny, aj keď takýto program sa dá vyrábať donekonečna, ak ho, samozrejme, nepotopí sledovanosť. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Pavelekovú a Krónera sa nepodarilo síce adekvátne nahradiť, ale stále je to tá istá zábavná relácia, ktorú som mal svojho času veľmi rád. Len to kolo "čo majú tí dvaja spoločné" mi príde veľmi nudná a od veci. A ten, kto vymyslel 3!!! reklamné prestávky počas ani nie hodinového programu by si zaslúžil guľku do hlavy. ()

maros612 odpad!

všetky recenzie používateľa

Na toto som natrafil po profesionálnej línii a vnímam to ako to absolútne najhoršie, čo sa kedy na Slovensku podarilo vyprodukovat (a nebolo na to potrebne kúpiť licenciu zo zahraničia). Fakt, že táto "zábavná" show ako aj variácie programu "Aj múdry schybí" sa na Slovensku označujú ako "mimoriadne obľúbené" je buď prehnanou hrubou urážkou slovenského diváka alebo tragickým konštatovaním jeho stavu. Neviem, kde sú tie státicíce ľudí, ktoré tomu naháňajú popularitu, ale mrazí ma z toho. K tomuto je vhodné podávať tresku, parížák a destilát z plastového téglika, pretože to sú prvky kultúry tohoto rangu. Je to približne hodinová prekrikovacia šhow televíznych zombies, ktorí by nedokázali byť spontánne vtipní ani keby na tom záviseli ich životy. O čom to je? Je to o nemom figurantovi, ktorému vyslúžilé elity štátnej televíznej alebo obecnej divadelnej zábavy (a súčasné hviezdy D-čkových telenoviel) majú uhádnuť povolanie. Figurant je nemý, pretože tam sedí ako rukojemník a všetky otázky zaň zodpovedá ostrieľaný moderátor Voštinár, ktorého na obrazovky vyniesol práve tento klenot (ktorý po pár sezónach zrušili, lebo to nemohli vydržat sledovať ani osvetľovači, strihári a produkcia zvuku). Je zrejmé, že všetci poznajú odpoveď, ale koncept je pokúsiť sa pred uhádnutím o trochu dobrej nálady a pohotového humoru, čo nehrozí a vy to viete. Fakt, že súťažiaci to povolanie prakticky uhádnu neukončí trápenie, ak to prišlo priskoro. V takých prípadoch Voštinár jednoducho odpovie záporne a naďalej zavázda svojimi odpoveďami. Celú hodinu vyzerá asi takto: Je baník? Má také banícke vrásky. Nie, pozri ako sa mu leskne oko, on je určite pirát. Ale, veď by mohol byť aj go-go tanečnica. Ha ha ha. Mišo Hudák, kam Ty na to chodíš. To by sa Ti páčilo, čo? ... Nepáčilo. Inkognitu dávam jednu pätinu zhnilej parajky z piatich celých. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama