Reklama

Reklama

Temné sprisahanie

  • Česko Pod rouškou temnoty (viac)
Trailer 1

Politická aktivistka Sofia zahynie pri nehode, pri ktorej ju zrejme niekto úmyselne zrazil autom a ušiel z miesta činu. Veterán vietnamskej vojny Travis Block pracuje ako tajný agent pre riaditeľa FBI Gabriela Robinsona a vykonáva špinavú prácu ako likvidátor problémov v systéme. Travis chce odísť do dôchodku a tráviť viac času so svojou dcérou a vnučkou, ale šéf ho nechce prepustiť. Novinárka Mira Jonesová pátra po príčinách Sofiinej smrti a získa dôkaz, že nešlo o nehodu. Tajný agent Dusty Crane jej navyše tvrdí, že má informácie o prísne tajnej operácii FBI s názvom Projekt Unity, pri ktorej sa likvidujú nepohodlní ľudia a zabíjajú nevinní civilisti ako Sofia. Riaditeľ FBI poverí Travisa Blocka poslednou úlohou pred odchodom do dôchodku, má priviesť agenta Dustyho Cranea. Vzápätí zavraždia Cranea a unesú Blockovu dcéru s vnučkou. Keď sa Block dozvie od novinárky o tajnom projekte FBI a vražde jej vydavateľa, ktorý o tom publikoval článok, nezostáva mu nič iné, len považovať svojho šéfa za zločinca a zastaviť ho všetkými prostriedkami. Nečudo, veď čoskoro by sa na zozname smrti ocitol aj on so svojou rodinou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (77)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Priemer jak fras ale celkom sa to dalo, avšak tá záverečná akčná pasáž, to je fakt katastrofa a Neeson fakt pôsobí jak dedek (akože on dedek je ale predtým mal vždy istú formu). Ale aspoň tá bitka s cajtami a všeobecne prvá polka mala čo do seba. A na druhú stranu po tej sračke Pre balík prachov  to mohol režisér domrdať aj viac. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zopár kompetentných a nepodfinancovaných akčných scén (nejaká tá cool bitka, priemerná prestrelka alebo totálne zbytočná naháňačka) vo filme s extrémne debilným a nefunkčným scenárom. Už ani charizma dedka Neesona (fakt tu hrá dedka) to nezachráni. Je to o chlp horšie ako Honest Thief, ale o všetky zvyšné chlpy na Willisovej hlave lepšie ako jeho súčasné pseudofilmy. 3/10. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Žiaľ žiadna sláva veru. Človek zaspomína so slzou v oku na sériu Taken. Nebolo to márne, ale také o ničom, hralo sa tu na veľké sprisahanie, ale bolo to také televízne, že to až bolelo. Technicky to nebolo najhoršie, ale scenár bol veru deravý ako sito. Škoda, ale samozrejme nemôžme čakať od Neesona v 70tke stále zázraky, veď už v Taken bol takmer dôchodca... :) ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Koukám 69 let má Liam, tak to stihne ještě dva díly, kde bude akčnit, čím starší tím víc tvrdší.  Jsem výrazně mladší, ale mě by stačilo kopnout a jsem na týden v hajzlu a tady Liam, kulky, bodnutí, sere na to, podstatný je záchranit mexickýho prcka. Zápletka vskutku nečekaná, schémá taky, ale tak ukoukal jsem to. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Klasický a nefalšovaný low-qaulity scenár béčkových akčných filmov. Podobne ako celé vedenie a vývoj príbehu. (Takéto filmy, s väčšou pozornosťou na scenár a na akčné scény, sa dajú točiť aj inak.) Liam Nesson, pred sedemdesiatkou, ešte stále má dobrú kondičku. Ale je na ňom vidieť, pochopiteľne, že niektoré scény sú pre neho už výzvou. Ja na jeho mieste by som sa preorientoval na menej akčnejšie filmy. On je totiž stále dobrým hercom. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Galéria (109)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Canberre, Mount Macedon a Melbourne (Austrália). (Arsenal83)

Reklama

Reklama