Reklama

Reklama

Pre balík prachov

  • Slovensko Pre balík peňazí (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Príbeh profesionálneho bankového lupiča, ktorý sa kvôli láske chce sám udať polícii a zapletie sa do násilného konfliktu s dvomi skorumpovanými agentami FBI. Tí ho plánujú obrať o jeho ulúpené peniaze. (Continental film)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (165)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Tak už nám po Cageovi a Willisovi aj Neeson zostúpil do druhej ligy. Aj keď Bruce s Nickom už medzitým hrajú okresný prebor s Pištou Seagalom. Liam sa tu naháňa s totálne B-čkovým kastingom, väčšinou no name herci + jeden z kráľov B-čka Robert Patrick v malej roličke. Dej stupídny a milionkrát otrepaný - čestný zlodej, nečestní policajti... Do toho katastrofálne efekty - výbuch s následným ohňom vyzerá, že by lepší vedel spraviť aj poloamatérsky programátor. Veľmi slabých 40% ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Starnúci zlodej s armádnou pyrotechnickou kvalifikáciou sa v neskorej jeseni svojho života zahľadí do odkvitnutej "MILFky" a nešťastie v podobe náhlej a nedomyslenej morálnej sebareflexie je tu. Navyše bezpečnostné zložky - prekvapujúco asi všade na svete - sú skorumpované až do posledného vládneho špeciálneho agenta a tak romantickú idylu naruší aj neočakávané akčné intermezzo. Pozvoľna gradujúci film síce trpí značnou priemernosťou a scenáristickou laxnosťou, napriek tomu sa mi na túto za vlasy pritiahnutú historku príjemne pozeralo - popri inej činnosti - a pocit nudy sa vôbec nedostavil. Za tri plné krabice "kešu". (25.10.2021) ()

Reklama

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že Lájem i ve svých 104 letech, pokud bude ještě při smyslech, bude schopen zahrát podobnou roli bývalého vojáka/bodyguarda/ochranky/vrátného/kohokoliv kdo umí rozbít držku a zlověstně huhlat a vyhrožovat " I will kill you". Tohle je další stravitelná a zábavná jednohubka, která nenasere a druhý den ráno už nevíte, že jste na něco koukali............................6 z 10. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Nezajímavá, plytká, scénáristicky invalidní věc, na kterou se hodně smutně kouká. Liam tady skoro uzavírá kruh. Začínal filmama jako Další příbuzný, nebo Darkman, což jsou rozpočtově i úrovní hodně podobný kousky.. A fimem Pro balík prachů by měl začít myslet na umírněnější tvorbu. U tohodle kousku by se dala postava Liama vyretušovat, a dosadit tam jakoukoli béčkovou a céčkovou celebritu akčních filmů minulý i současný doby. Bylo by to jedno. Blbá akce, kouř a oheň za jeden doláč, a příběh jak z automatu na scénáře.40%. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Strašně jednoduché béčko s nekomplikovanou a vlastně i trochu pitomou zápletkou, mdle nasnímanou a ozvučenou akcí někde na úrovni levného akčního televizního seriálu, ale přesto docela docela sympaticky odvyprávěné. Liam Neeson tu sice už trochu nechtěně paroduje ty své role dobráků se "specifickými dovednostmi," leč neochvějně pevným morálním kompasem, ale záporáky stále kope docela slušně. A proto na tyhle filmy přece koukáme, no ne? ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (4)

  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)

Reklama

Reklama