Reklama

Reklama

Tajomné krížovky: Digitálny útok

(TV film)
  • Česko Tajemné křížovky: Digitální útok (viac)

Obsahy(1)

Newyorská redaktorka krížoviek Tess Harperová sa prihlási do súťaže v lúštení krížoviek s novým superpočítačom a potom sa zapojí do vyšetrovania podivnej vraždy generálneho riaditeľa technologickej spoločnosti. (TV JOJ)

Recenzie (5)

meda2016 

všetky recenzie používateľa

Celkem jsem měl obavu z moderního pojetí kolem iX společnosti a podobenství. Zápletka ale slušně klapla, přestože občas uspěchané scény bez napětí. .... Herci podali standardní výkon, zato dabéři v čele s Martinou Sikorovou s džbánovými dutohlasy nepříjemní. ... Výplň večera bez lepšího programu. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Hallmark krimi tento rok po druhýkrát, no musím priznať, že v tomto prípade tu je zaujímavejší projekt, ako bol ten predošlý. Možno sa pozriem aj na predošlé filmy z tejto série. "Crossword Mysteries: Terminal Descent" má podľa mňa slušný úvod, celkom dobre spracovanú vraždu a najmä mám pocit, že Lacey Chabert a Brennan Elliott sú predsa len celkom dobrou dvojkou. Z hercov od Hallmarku patria podľa mňa k tým lepším a schopnejším. Takže vedia túto záhadu aj celkom dobre predať. Nedá sa povedať, že by tam boli zložité nápady a možno sa dá vrah odhaliť celkom jednoducho, no tentokrát sa nás aspoň pokúsili nejakým spôsobom zamotať. Možno by mi nevadilo, keby sme na konci videli rekapituláciu toho čo sa reálne udialo a ako k tomu došlo, no aj povedať to stačilo. Čo mi vo filme ale reálne chýbalo bolo mať možnosť viac vidieť niektoré tieto technologické zázraky, ktoré sa tu ukázali. Ako ten superpočítač čo ovládal aj výťah. Mohol mať predsa len o niečo väčšiu rolu. A možno to mohlo mať o niečo väčšie grády a nebáť sa toho ísť viac na hranu. Ale zase je celkom vtipné ako Lacey Chabert skrz svoju komunikačnú schopnosť dokáže ľudí presvedčiť jej dať informácie, ktoré by asi ľudia len tak neprezradili. Má talent rozprávať a vie byť kreatívna. A to je celkom vtipné. Som rád, že som film videl a možno tejto sérii dám aj reálnu šancu sa ukázať. Hodnotenie: C+ ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama