Reklama

Reklama

Tajomné krížovky: Čáry máry smrť

(TV film)
  • Česko Tajemné křížovky: Čáry máry smrt (viac)

Obsahy(1)

Známy kúzelník sa zrúti na zem pri predvádzaní nebezpečného triku a zomrie priamo pred očami publika. Keď vyjde najavo, že za jeho náhlou smrťou sa skrýva vražda, newyorská redaktorka krížoviek - a občas aj detektívka - Tess Harperová spojí sily s policajným detektívom Loganom O´Connorom, aby zistili, kto presne má v smrtiacom kúzelníckom kúsku prsty. Spoločne musia rozlúštiť nejednoznačné stopy a použiť všetky vyšetrovacie triky, aby vraha dostali pred súd. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

meda2016 

všetky recenzie používateľa

Opět aspoň 65%. Velmi příjemné odpočinutí s oběma hlavními postavami i "kouzelnou" asistentkou. Prostředí kouzelnických show vždy potěší. Příběh dobrý a dabing také (Anna Theimerová Suchánková). Nebudu hledat chyby a rád se podívám na další. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Kúzelnícke filmy mám rád a toto malo dobrú zápletku, občasné triky a nevybočilo to zo zavedenej šablónky. Dovolím si nadhodnotiť, bavilo ma to. 2 z 5 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Záver ma celkom prekvapil. A musím povedať, že v tomto smere musím "Crossword Mysteries: Abracadaver" celkom pochváliť. Sú tu samozrejme nejaké tie klišé, ktoré sme mali možnosť vidieť vo všetkých piatich filmoch z tejto série. Logan neustále hovorí Tess, aby sa do ničoho nezaplietla a Tess to "samozrejme akceptuje a rešpektuje". Ale potom príde aj s novými informáciami a podobne. Viac menej by som povedal, že koncept je vždy skoro rovnaký. No záhady sa menia a v tomto smere si myslím, že tu nám Hallmark ponúkli asi svoje najlepšie kúzelnícke číslo. Pretože vyvrcholenie a odhalenie je vskutku zaujímavé a musím ho pochváliť. Skvelá práca. Je fajn aj vidieť, že chémia medzi Loganom a Tess sa stupňuje, no je super, že nechávali svojich divákov celkom dlho v napätí. A po tom ako som videl už všetky film zhodnocujem, že ten záver v "Riddle Me Dead" je skutočne úprimný a niečo sa medzi nimi dvoma počas celých filmov budovalo. Osobne najlepšie som to pociťoval síce v epizóde "Proposing Murder" ale vo výsledku celkom schopná detektívna krimi séria. Nič veľké a nič, kde človek zatajuje dych ale pohodová oddychovka, ktorá neurazí. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Krížovkárka nesklamala, opäť si šla svoje, zaujímavá vražda a niečo okolo osobných veci tejto sympaťačky. Klasický priemer, ktorý je ale o dve triedy vyššie než akákoľvek Rosamunde Pilcherová. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama