Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po otcovej smrti sa stredoškoláčka Emily (Mariah Robinsonová) uzavrie pred svetom a snaží sústrediť na školské povinnosti pred maturitnou skúškou. Pod vedením učiteľky, pani Connellyovej (Vivica A. Foxová), sa venuje štúdiu a nemá čas na súkromný život ani na priateľov. Ešte si nenašla žiadneho chlapca, nieto vlastného Valentína. S príchodom sviatku zamilovaných sa však stane niečo nečakané. Začne ju priťahovať nový spolužiak David, ktorý vyžaruje zvláštne fluidum a jeho život je zahalený tajomstvom. Bude to ale dobrý priateľ? Aké sú jeho skutočné úmysly? Pod maskou milého chlapca sa totiž ukrýva niekto úplne iný... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Destoroyah 

všetky recenzie používateľa

Amatérsky natočená pič*vina s hercami ktorý nevedia hrať a otrasnými dialógmi. Naozaj ľutujem vymarnený čas ktorý som strávil pri tomto filme ktorý bol hádam stvorený na mučenie. Naozaj zlý a nestrpiteľný film, už nikdy viac. Ale zas som sa bavil, aj keď väčšinou zomieral pri utrpení ktoré tento film priniesol. HODNOTENIE: 2/10 ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Z kostnatotvarého hrivoša s pohľadom Paddy Kellyho po troch dávkach estrogénu a dekoltom väčším než nosia pridiaľničné radodajky sa vykľuje psychopat, pričom jeho herecký koncert pripomína sláčikové trio. Len tie sláčiky mu strčili asi do prdele. Ako komédia celkom dobré, človek sa pobaví pri neduživej tvári, ako kričí do telefónu: Tak mi už konečne zavolaj späť, suka! 😂 ()

Reklama

Demonic189 odpad!

všetky recenzie používateľa

Totalna lobotomia, kde je amaterske snaď všetko. Malo by to byt zaradene medzi komedie, keďze som sa pomerne super zasmial. Slovenske serialy na Jojke su oproti tomu hotove Oskarovky... ()

taibrek 

všetky recenzie používateľa

Ach tie dialógy... Mohol to byť dobrý film, ale tie prázdne rozhovory to zabili... Síce námet filmu sa zase opakuje, ale takéto filmy ľudí proste bavia ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama