Reklama

Reklama

Krytí atomového zločinu

  • USA Atomic Cover-up

Obsahy(1)

Na památku 75. výročí shození atomových bomb na Nagasaki a Hirošimu zkoumá tento dokumentární film následky bombardování a zničující účinky na civilní populaci obou měst. Díky svědectvím z první ruky, kdy byly zachyceny znepokojující scény na film, můžeme nyní zjistit, jaký příběh se skrývá za těmto dlouho utajovanými záběry, které zahrnují také jediné čtyři barevné snímky natočené ve zničených městech. (Viasat)

(viac)

Recenzie (3)

janesX 

všetky recenzie používateľa

Desivý dokument, ktorý z blízka zobrazuje hrôzy po zhodení atómovej bomby. Komentár k filmu sa ale zaoberá predovšetkým (ako napovedá názov) krytiu tohto atómového zločinu americkou armádou. Tá dostala po zhodení bômb rozkaz zabrániť, aby vôbec nejaké obrázky uzreli svetlo sveta. No, oplatí sa to aj vidieť, aj počuť. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Dokument som ohodnotila, hoci som ho nedopozerala, nemala som na to dosť síl. Niektoré zábery sú už chronicky známe, ale bolo tu aj dosť nových informácií. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Vždy keď vidím dokumenty o Hirošime či Nagasaki, ktoré sú doslova prešpikované hrôzostrašnými, autentickými zábermi, je mi ťažko na žalúdok. No a potom je tam tá nepredstaviteľná chuť grcať z hentých skurvysynov z poza mláky. Samotný dokument omieľa to, čo už bolo sto krát videné, no pripomínať si toto zverstvo treba a malo by byť na rozdiel od pojebenej "zelenej ideológie", povinne premietané v školách. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama