Reklama

Reklama

Winx Saga: Osud

(seriál)
  • Taliansko Fate: The Winx Saga (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(13)

Obsahy(1)

Víly se učí ovládat svoje magické schopnosti a řeší u toho trable s láskou, soupeří mezi sebou a musí si taky dávat pozor na životu nebezpečné příšery. (Netflix)

Recenzie používateľa Marissa33 k tomuto seriálu (2)

Winx Saga: Osud (2021) 

Nuž nie je to úplne nepozerateľné, ale nevyužilo to vôbec potenciál, prihlúple dialógy, ešte hlúpejšie rozhodnutia a brutálne otravná do seba zahľadená hlavná hrdinka, ktorej zo záhadných príčin každý vyhovie. Ale zas aby som nebola zlá je tam aj pár v celku dobrých postáv, ktoré stvárňujú herci čo aj vedia hrať. Myšlienka víl a lovcov je veľmi zaujímavá a mohli to spracovať trochu svižnejšie a dospelejšie. Uvidíme možno ak bude ešte ďalšia série tak sa trochu viac pochlapia a dajú priestor postavám robiť aj niečo iné ako fňukať nad osudom. ()

Série 2 (2022) (S02) 

Problémy prvej série sú aj v druhej. V prvej sérii boli záporáci aspoň ako tak hrozivý. Tu máme záporáka nabitého schopnosťami a oni ho vybavia za minútu bez toho aby sa nejak bránil. Taktiež hrozivá Rozalind "najmocnejšia víla" len hodí tupú hlášku a puf je po nej. Bloom je otravná a na facku stále rovnako. Palec hore dávam postave Rivena, Sky a Muse, sú to jediné postavy čo ma nevytáčajú a majú motivácie pre svoje činy. Zbytok proste dačo rieši a nič z toho. Špeciálne otrasné, nesympatické a otravné postavy sú Terra a Aisha.  Už len pohľad na ne mi dvíhal tlak. Dobojovala som to až do konca. Ale je to zas a znova premárnený potenciál. Herci vyzerajú dospelejšie a čakala som aj dospelejšie prevedenie deja, ale to sa nestalo. Efekty sú tiež na úrovni nič moc. Tréning špecialistov pôsobí dobre, je vizuálne dobre spracovaný čo vlastne ešte zvýrazňuje detské prevedenie schopností víl. Neviem v tom nájsť kto je vlastne cieľovka tohto počinu. Na deti je to moc a na dospelých málo. ()

Reklama

Reklama