Reklama

Reklama

American Horror Stories

(seriál)
  • USA American Horror Stories
Trailer 2
USA, (2021–2023), 14 h 23 min (Minutáž: 38–52 min)

Hrajú:

Paris Jackson, Matt Bomer, Sierra McCormick, Billie Lourd, John Carroll Lynch, Aaron Tveit, Naomi Grossman, Cody Fern, Charles Melton, Danny Trejo (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(19)

Obsahy(1)

American Horror Stories je voľné pokračovanie oceneného antologického seriálu od Ryana Murphyho a Brada Falchuka s názvom American Horror Story. Týždenný antologický seriál bude v každej epizóde predstavovať iný hororový príbeh. Od roku 2011 tvorcovia AHS nanovo definovali hororový žáner rôznymi časťami, v ktorých sa objavil strašidelný blázinec, sabat čarodejníc, putovná šou čudákov, strašidelný hotel a samotná apokalypsa. Televízny seriál vychoval zástup oddaných fanúšikov, ktorí netrpezlivo čakajú, aké hrôzy prinesie ďalšia kapitola. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (12)

Pochmúrny dom 1. časť (2021) (S01E01) 

Že Sarah Paulsson svojim bičíkom šľahá Ryana Murphyho po jeho prihriatom oholenom zadku spomínam vo svojich komentároch pomerne často, že je Ryan obrovským fanúšikom detskej pornografie tiež (Ratchedová). Dvojicu bielych mužov homosexuálov vyškolí 16 ročná lesbička (16 ročné dievčatá tak zdieľajú na Insta fotby s frajerami keď si ksichtíky upravia aby vyzerali ako mačička a kocúrik), dievťatko je chuderka šikanované, pochopiteľne sa spomenie užívanie drog (xanax, marihuana, zdunenie sa) a tak sú vykreslené hodnoty liberálneho odpadu v celej svojej nádhere. Fetujme, kláťme sa do riti a seďme na našich zhnitých nezamestnaných ritiach doma, niekto na nás bude robiť. Už nie dlho, vážení...slabučka snaha ťažiť z potenciálu Murder House donekonečna s už tradične dobrou hudbou a to by bolo asi tak všetko. ()

Pochmúrny dom 2. časť (2021) (S01E02) 

Predsa len o niečo lepšie ako prvá epizóda, aj keď ani teraz sme sa nedočkali čo i len jedného bozku medzi heterosexuálmi, katolíkov (pochopiteľne žiadne iné náboženstvo neofašistický liberálny dement Ryan Murphy v celej sérii AHS nespomenie, okrajovo sa spomína woo-doo nie však ako náboženstvo) uráža až v 23 minúte tejto latexovej dvojepizódy a už už som chcel dať 2* keď tu mladá 16 ročná sebavedomá klitorisáčka pravými pyskami bez problémov vystopuje a potom zabije dospelého muža, ktorý je pochopiteľne biely...keď najbližšie fanúšikovia ******** pri ceste vo vlaku kopnú do hlavy mladú sebavedomú vysokoškoláčku lebo ich poprosí aby sa chovali slušnejšie budem sa pozerať iným smerom... ()

Film (2021) (S01E03) 

Aké je to jednoduché keď Murphy, Paulsson a Falchuk nešľapú na liberálny plyn naplno. Síce ten trans niečo to trochu pokazil a trauma tejto neofašistickej trojice z toho že ich väčšina ľudí nepozná a nikdy nedosiahnú výraznejší úspech sa prejaví v momente keď staršia klitorisáčka vysvetľuje ako zrušila Stanleyho Kubricka (kto aspoň trochu rozumie filmu vie akou legendou bol a čo všetko si mohol dovoliť, nielen voči feministickým klitorisáčkam v štýle Sarah Paulsson) celkovo je však nápad s filmom Rabbitt Rabitt dobrý a vydarené je aj jeho spracovanie. A aby bolo všetkým jasné aké rasistické je vnímanie sveta neoliberálneho odpadu spoločnosti, masaker v kine prežijú afroameričania a na konci epizódy násťročná afroamerická feministická klitorisáčka postrelí bieleho muža. Tu máš svoj obraz spoločnosti, Ryan fašoun Murphy. ()

V divočine (2021) (S01E06) 

Stačí pomerne málo (upustiť od korektnosti) a aj Ryan Murphy dokáže vyprodukovať dobrú béčkovú epizódu v štýle Pachu krvi ktorá fanúšikov tohto štýlu hororov určite poteší.... ()

Season 2 (2022) (S02) 

Určite lepšie ako prvá séria s ozaj výbornými tromi epizódami (Dollhouse, Aura, Drive, škoda že to boli hneď prvé tri) za ktorými však tie ostatné zaostali oveľa viac (snáď Facelift bola ešte nadpriemerná) a tak Stories neprekročili tieň svojho veľkého brata ani omylom, aj keď pri Roanoke a posledných troch-štyroch epizódach to bolo ešte horšie. Celkovo ako taká oddychovka postačujúce, stačí si spomenúť na aktuálnu sériu Slasheru, ktorý nedopozeral hádam nikto...nadšený rozhodne nie som, ale mohlo to dopadnúť podstatne horšie. ()

Domček pre bábiky (2022) (S02E01) 

Solídny úvod série, veľmi podarená epizóda so záverom ktorý predchádza sérii Coven, dĺžka epizódy využitá naplno. V tejto antológii asi zatiaľ to najlepšie. ()

Aura (2022) (S02E02) 

Zlý biely bububu ujo sa spolu so svojou liberálnou manželkou, afroameričankou nasťahujú do štvrti pre zbohatlíkov a nakoľko má ženský 150 kilový vorvaň traumu z detstva a zo strednej školy dajú si na dvere nainštalovať bezpečnostnú kameru...Ak by liberálny neofašisti a rasisti otočili postavy a dobrá by bola beloška a zlý afromanžel neprešlo by to na žiadnom programe určenom na vymývanie bezmozgiv tejto planéty a tak poslušný sluha liberalizmu úplne nečakane do deja vložil silnú ženu a dvoch zlých belochov. Toto je tak úbohé ako prvomájový spievod v Moskve a už to je na smiech úplne všetkým, aj samotným libtárdom. Inak jednoznačne epizóda na plný počet *. ()

Jazda (2022) (S02E03) 

Jednoduchý, priam primitívny príbeh, ale v jednoduchosti je niekedy krása...svižná oddychovka, libtárd Murphy nezabudol na mladú sebavedomú ženu, šikanu a LGBT kundolízing, chýbali už iba zlí kresťania, takže ďalšia epizóda by sa mala na základe liberálnych osnov pre prvý stupeň brainwashingtonu niesť v tomto duchu. ()

Dojičky (2022) (S02E04) 

Bububu biely ujo pastor, mladé sebavedomé ženy vedkyne v 18 storočí, to si predsa nemohli Falchuk s Murphym nechať ujsť a tak tu máme najslabšiu epizódu, aj keď v závere bububu biely chlapec dojem z epizódy ako tak napravil... ()

Krvavá Mary (2022) (S02E05) 

Jedna z najtmavších epizód seriálového sveta v dejinách ľudstva, otrepaná téma zlej bububu bielej tety, zlých bielych bububu ujov otrokárov, návrat k jednej zo sérii AHS vktorej Kathy Bates doslova excelovala. Ak toto mala byť celá nová séria AHS tak je dobre že tomu tak nakoniec nie je, celkovo to spracovanie nie je úplne zlé ale neprekvapilo ničím, tak ale aspoň to prekonalo Sandmana. ()

Pro krásu cokoliv (2022) (S02E06) 

Nápad to opäť nebol zlý, svojim spôsobom ani spracovanie, ako spomína fikmfanouch išlo predovšetkým o trochu hlbší odkaz spoločnosti. Človek však má pocit že niečo podobné už videl ( nielen podobnú epizódu v Aktoch X, podobný film či obdobnú epizódu v Black Mirror alebo to bol nejaký kraťas?) a keďže si to presne nepamätám je jasné že hlboký dojem to vo mne nezanechalo, ale tak na strane druhej tých aktuálnych 46% je pomerne krutých, takých 10 čísel hore by bolo možno objektívnejších. ()

Nekro (2022) (S02E07) 

Odliadnuc od síce solídneho nápadu ale spracovania plného až neznesiteľných dialógov je najzaujímavejším faktom že tentokrát nebol za potreby zmiešaný pár...niekoľko afroameričanov sa síce v epizóde mihlo, ale iba ako svedkovia (možno aj Liehovovi), pretože náhodou by to bolo pre túto nadradenú rasu urážlivé spojiť ich s nekroláskou...belochov urážať možno :-D. Strašne to bije do očí, ale ešte bielejšia bola nakoniec epizóda Lake, ktorú som pozrel skôr ako tento kúsok. Opäť svojim spôsobom dobrý námet (v Aktoch X bola podobná, okrajovo, epizóda a tá stála za to) ktorej spracovanie zaostalo za očakávaním. ()

Reklama

Reklama