Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov 2

  • Česko Addamsova rodina 2 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Morticia a Gomez s istým znepokojením sledujú ako ich deti dospievajú a začínajú sa vyhýbať rodinným večeriam a ďalším spoločným aktivitám. Preto sa rozhodnú upevniť rodinné putá a vyraziť na poslednú strašnú rodinnú dovolenku. Naložia teda dcéru Wednesday, syna Pugsleyho, strýka Festera a ostatných členov rodiny do veľkého karavanu a vydajú sa na ďalekú cestu naprieč Amerikou, aby sa opäť zblížili a zažili nové vzrušujúce dobrodružstvá. Mohlo by sa na tom niečo pokaziť? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (49)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie, ktoré nechce len nadviazať na viac-menej úspešný reštart z roku 2019, ale má ambíciu spraviť niekoľko krokov dopredu. Výsledok je spíš rovnaký, ako minule, z pohľadu príbehu okolo „Wednesday Addams“ je však vidieť akýsi malý posun. To však nečakajte v  charaktere jednotlivých postáv. Podobne, ako v prvom diele, grafika je primeraná, podobne aj zábavné scény dosahujú úroveň minimálnych kvalít. Boli tu (nemalé) rezervy. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Opět více pro děcka, než předchozí projekty, ale i tak je příjemné, že Addamsovi stále žijí. Scénář animované dvojky více méně odpovídá Hanna-Barbera seriálu z roku 1973, rodinka cestuje po Spojených státech a užívá si to. V dabingu navíc zaniká kouzlo originálního obsazení (perfektní je hlavně Bette Midler jako babča, příšerný je Snoop Dogg jako bratránek It). Ale dobře došli do cíle a člověk může plynule navázat seriálem Wednesday, který letos chystá Netflix. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola skvelá, štýlová a dostatočne prívetivá aj k dospelým divákom. Dvojka je veľkolepejšia, pestrofarebnejšia a bohužiaľ oveľa infantilnejšia a zameraná hlavne na deti. Zápletka je tiež horšia a ni tých pár vážnejších scén, ktoré by chceli diváka dojať, nefungujú. Páčil sa mi len znova vydarený SK dabing a tak 2-3 vtipy. Jednotku si pozriem opakovane, dvojku znova nie. 4/10. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ze zacatku jsem si rikal, ze narozdil od nemastnyho neslanyho prvniho dilu tohle bude slusna jizda. A ze zacatku skutecne byla, vraci se oblibeny postavy, jedna ujeta scena strida druhou a az po odjezd na vylet je to hodne fajn. Bohuzel pak se ubere na vtipech, zacne se hrat na rodinny hodnoty, zabava jde do kytek a dostaneme se nekam na uroven prvniho dilu a obcas i pod jeho uroven. Takze nakonec me spis mrzelo, ze z toho tvurci nevytezili daleko vic, naslapnuto k tomu meli. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Prilis blbe, prilis infantilne a prilis nechytlave. Zasmial som sa asi dvakrat. Nedojal ani raz. Moje pocity boli celu poldruha hodinu niekde medzi strasne sa nudim a priserne ma to sere. Milujem povodny serial, Sonnenfeldove filmy a celkom sa mi pacil aj predchadzajuci diel. Toto je vsak nieco v style horsieho Hotelu Transylvania (ktory fakt nenavidim). Tesil som sa, no obrovske sklamanie. Tato particka ma na viac v ramci humoru aj predavani rodinnych hodnot. 3/10 ()

Galéria (133)

Reklama

Reklama