Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov 2

  • Česko Addamsova rodina 2 (viac)
Trailer 9

Obsahy(1)

Morticia a Gomez s istým znepokojením sledujú ako ich deti dospievajú a začínajú sa vyhýbať rodinným večeriam a ďalším spoločným aktivitám. Preto sa rozhodnú upevniť rodinné putá a vyraziť na poslednú strašnú rodinnú dovolenku. Naložia teda dcéru Wednesday, syna Pugsleyho, strýka Festera a ostatných členov rodiny do veľkého karavanu a vydajú sa na ďalekú cestu naprieč Amerikou, aby sa opäť zblížili a zažili nové vzrušujúce dobrodružstvá. Mohlo by sa na tom niečo pokaziť? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 9

Recenzie (49)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola skvelá, štýlová a dostatočne prívetivá aj k dospelým divákom. Dvojka je veľkolepejšia, pestrofarebnejšia a bohužiaľ oveľa infantilnejšia a zameraná hlavne na deti. Zápletka je tiež horšia a ni tých pár vážnejších scén, ktoré by chceli diváka dojať, nefungujú. Páčil sa mi len znova vydarený SK dabing a tak 2-3 vtipy. Jednotku si pozriem opakovane, dvojku znova nie. 4/10. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ze zacatku jsem si rikal, ze narozdil od nemastnyho neslanyho prvniho dilu tohle bude slusna jizda. A ze zacatku skutecne byla, vraci se oblibeny postavy, jedna ujeta scena strida druhou a az po odjezd na vylet je to hodne fajn. Bohuzel pak se ubere na vtipech, zacne se hrat na rodinny hodnoty, zabava jde do kytek a dostaneme se nekam na uroven prvniho dilu a obcas i pod jeho uroven. Takze nakonec me spis mrzelo, ze z toho tvurci nevytezili daleko vic, naslapnuto k tomu meli. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie, ktoré nechce len nadviazať na viac-menej úspešný reštart z roku 2019, ale má ambíciu spraviť niekoľko krokov dopredu. Výsledok je spíš rovnaký, ako minule, z pohľadu príbehu okolo „Wednesday Addams“ je však vidieť akýsi malý posun. To však nečakajte v  charaktere jednotlivých postáv. Podobne, ako v prvom diele, grafika je primeraná, podobne aj zábavné scény dosahujú úroveň minimálnych kvalít. Boli tu (nemalé) rezervy. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Polovičatý film natočený pre deti aj dospelých a tak bol aj spracovaný. Polovičato pre jednu aj druhú skupinu a tým pádom neuspokojivo pre obe. Menej zábavné, než by divák čakal a bez tej typickej gotickej atmosféry, ktorá Adamsovcov sprevádza už desaťročia. Tu žiaľ toto chýbalo, prešlo to zbytočne do moderna. ()

SpeedyCZ 

všetky recenzie používateľa

Předchozí díl nebyl žádná sláva, bohužel tento je ještě kvalitou níže. Název Addamsova rodina je tu spíš, aby podpořil prodeje lístků, mohl by to být totiž úplně random animák s excentrickou rodinkou. Příběh je jednoduchý a předvidatelný od začátku do konce. X krát viděný jinde a nezajímavý. Děti to podle mě taky příliš neohromí. ()

Galéria (133)

Reklama

Reklama