Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (51)

Shakers 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1. séria - 80%. Zo začiatku som si hovoril, že na čo vymýšľajú seriál s týmto šašom, keď ma DC komiks, hromadu iných a zaujímavejších postáv. Nuž, našťastie to robil James Gunn, ktorý je na toto ako stvorení a takúto magorinu by nespravil asi nikto. Je vidno, že mal Gunn celkom slobodné ruky, keď už to nešlo do kina, pretože si tu dovolil takmer úplne všetko. Gunnov nahlaškovaný štýl za doprovodu štýlovej hudby je známy už od Strážcov galaxie, no tu to posúva na úplne inú úroveň. Takú kopu vtipných, nevtipných, vhodných aj nevhodných hlodov, som asi v žiadnom filme, ani seriály nepočul a nevidel. Niekedy je to fajn, ale niekedy je to úplná magorina, ktorá v dialógoch občas ani nedáva zmysel, proste sa tu trepú kraviny a ich kadencia sa rovná guľometu. Je to plus aj mínus tohto seriálu, takže to všetkým úplne nevyhovie. Zvyšné kladné body patria krvavej akcii, hercom (Cena asi nezahral lepšie vo svojej kariére), no ani príbeh, ktorý pokračuje rovno tam kde skončil Peacemaker v Suicide Squad, nie je na zahodenie, aj keď ten je tiež dosť uletený. Ono ťažko sa to hodnotí a chváli alebo kritizuje, pretože to skutočne nie je normálne. Každý si tu robí srandu s každého, nechýba ani kamoš Orol, lesby, gayovia, sex, kozy, bobor, štýlová rocková hudba, úvodné titulky, mimozemšťania, vzťah otca zo synom, Peacemakerov origin, hromada narážok aj urážok na členov Justice League a poslednom rade, nechýbajú ani camea. Pokial vám nebude vadiť prehnaná ukecanosť, ktorá je niekedy úplne zbytočná a polku s toho by som vystrihol, tak mate šancu, že vás tu bude baviť. Ja som sa bavil, no ako hovorím, snáď pri každom seriály, stačil by mi s toho aj dvojhodinový film. P.S.: za každý dielom, je scéna za titulkami. ()

Toren 

všetky recenzie používateľa

9/10. James Gunn v doposud nejosobitější podobě a v jedné z nejlepší komiksové show, která vás chytne za srdce a koule... a nepustí až do konce. Šílená seriálová jízda, ve které uvidíte chlapíka řezat obří gorilu motorovkou, skutečné lidské torpédo, zmutovaného hovnivála o velikosti Kaiju, mimozemskou šlapku či orla objímajícího člověka - a přitom stále půjde jen a pouze o rozehřívací nápady, které Gunn ukrývá v rukávu. V kombinaci se sympatickou bandou vyvrhelů, naprosto trefně vypointovanými dialogy a osobitým přístupem využívajíc perfektní hudební podkres a (na poměry televize) dravý vizuál, je Peacemaker seriálové zjevení a vítaná svěží lajna do nerdovského opojení. Tohle nelze nemilovat. ()

Reklama

Zek 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle byl absolutní nářez. Humor, rasismus, sexismus, nahota, nadávání, sebevražedný torpédo a rejpnutí do Batmanova chytání záporáku bez zabíjení atd. Nebyl tu snad žádný díl u kterého bych se nudil. Peacemaker se po tomhle stal hned mojí oblíbenou postavou a John Cena se na něj perfektně hodí. Celkově i obsazení ostatních postav bylo parádní a každý mi tam sedl. Hlavní zápletka mi přišla zajímavá a já doufám, že si seriál udrží kvalitu i u druhé série. ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Osobně chápu, proč zrovna Peacemaker. Protože ten mi přišel jako největší magor z možných kvítků téhle bizardní květiny, ale zároveň se o něm divák v SQ dozvěděl v podstatě nejmíň, takže je místo a prostor...vysvětlit mi, proč mám jako fandit někomu, kdo zabil Ricka Flagga. Ale Gunn to dokázal. Dokázal mě přesvědčit, že mu to odpustim. A taky mi dal kopec skvělý zábavy, úžasných postav, kde si druhé místo pro sebe vzal Vigilante, neskutečně silných emocí, a přestože je to Peacemaker, tak vlastně děj, kde je důležitější právě poznání postav, než akce samotná. Tedy, když už přijde, je to vážně dobře napsaný i natočený, ale není to tahounem. Což je fajn. Je tedy dost prostoru na postavy, humor a především muziku, která zde hraje výraznou roli. A byť to třeba není vás šálek kafe, za ocenění to prostě stojí. Jak funguje s příběhem. A Cena byl úžasnej. Pokud si vybavim jeho staré filmy, kde byl podle mě spíš jenom proto, aby si udělal reklamu jinam, a tam působil děsivě, ale tady se už nestydím označit ho za herce. Jen tak dál  :) Takže tak, no, skvělá záležitost, pokud jste na tenhle přístup k hrdinům. A jelikož nejsem moc na technologie, tu informaci ohledně Whats upu jsem ocenila. Vlastně vzdělávací seroš :) ()

Muel 

všetky recenzie používateľa

| HBO Max | James Gunn is the man! Marvel má bratov Russovcov, DC má po novom tohto šialenca, ktorý sa tu vybláznil do posledného drblého vtipu a rovnako ako v The Suicide Squad a je to opäť neskutočne zábavné a drsné. Hlavne teda čo sa týka chémie medzi postavami a dialógy medzi nimi - je to to najlepšie, čo som kedy videl v superhrdinskom projekte v seriálovej podobe. Všetky pozitíva zostávajú a neraz som sa rezal smiechom nad Vigilantovou hlúposťou (Freddie Stroma je borec!), Peacemakerovou tvrdohlavosťou alebo len primitívnym hádaním sa prečo má určite Economos ofarbenú bradu. Majestátne podarené a okamžite mi dajte druhú sériu! | Hodnotenie: 9/10 | ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (27)

  • Coverdale Ranch je pojmenován po Davidu Coverdalovi, americkém rockovém zpěvákovi a oblíbenci Jamese Gunna. (NiWi)

Reklama

Reklama