Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (51)

NiWi 

všetky recenzie používateľa

Gunn je prostě bůh. Alespoň pro ty, kteří jsou naladění na stejnou vlnu humoru a stylu jako on, což já rozhodně jsem. Postavy nejsou ani za nic jednotvárné, akce je skvělá, celá zápletka opět skvěle bizarní, má to super styl, skvělý výběr hudby což Gunn prokázal už xkrát, a na seriálovou produkci ( i když vysokorozpočtovou) to vypadá opravdu dobře. Za mě v tom není slabina, já se skvěle bavil a vím, že ten člověk ať natočí snad cokoliv tak se mi to bude minimálně líbit. Navíc komiksová látka je pro Gunna úplně ideální, protože stejně jako se spousta bizarních věcí objevuje v komiksech, on z nich dokáže vzít ty nejlepší elementy, a udělat z toho ještě větší sračku (pozitivně myšleno) a je to zkrátka jedinečný a extrémně zábavný. Těším se na 2. sérii a jsem velmi potěšen, že nekorektní humor ještě stále nebyl všemi rádoby mravokárci vymýcen. ()

LizianShaw 

všetky recenzie používateľa

V podstatě jsem z Peacemakera asi tak stejně nadšený jako z THE Suicide Squad. Seriál má docela v pohodě charaktery a akci, ale ten dialog? Gunn na sto honů, tj. pokud si vzpomenete na jakoukoliv sexuální narážku či část těla, je na 100% jisté, že ji Gunn použije. Naštěstí je John Cena docela charismatický a i přesto, že jsem se nesmál skoro vůbec, každá epizoda rychle odsýpá. Intro jsem na začátku moc nemusel, ale rozhodně se jedná o jedno z těch nejoriginálnějších a nestává se v komiksech moc často, abyste viděli hlavní hrdiny tancovat, takže jsem si ho nakonec zamiloval. Když ale vidím na internetu reakce, že se jedná o nejlepší seriál, který překonává i Daredevila... takoví lidé se můžou jít zahrabat. Vigilante FTW. 85% ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1. séria - 80%. Zo začiatku som si hovoril, že na čo vymýšľajú seriál s týmto šašom, keď ma DC komiks, hromadu iných a zaujímavejších postáv. Nuž, našťastie to robil James Gunn, ktorý je na toto ako stvorení a takúto magorinu by nespravil asi nikto. Je vidno, že mal Gunn celkom slobodné ruky, keď už to nešlo do kina, pretože si tu dovolil takmer úplne všetko. Gunnov nahlaškovaný štýl za doprovodu štýlovej hudby je známy už od Strážcov galaxie, no tu to posúva na úplne inú úroveň. Takú kopu vtipných, nevtipných, vhodných aj nevhodných hlodov, som asi v žiadnom filme, ani seriály nepočul a nevidel. Niekedy je to fajn, ale niekedy je to úplná magorina, ktorá v dialógoch občas ani nedáva zmysel, proste sa tu trepú kraviny a ich kadencia sa rovná guľometu. Je to plus aj mínus tohto seriálu, takže to všetkým úplne nevyhovie. Zvyšné kladné body patria krvavej akcii, hercom (Cena asi nezahral lepšie vo svojej kariére), no ani príbeh, ktorý pokračuje rovno tam kde skončil Peacemaker v Suicide Squad, nie je na zahodenie, aj keď ten je tiež dosť uletený. Ono ťažko sa to hodnotí a chváli alebo kritizuje, pretože to skutočne nie je normálne. Každý si tu robí srandu s každého, nechýba ani kamoš Orol, lesby, gayovia, sex, kozy, bobor, štýlová rocková hudba, úvodné titulky, mimozemšťania, vzťah otca zo synom, Peacemakerov origin, hromada narážok aj urážok na členov Justice League a poslednom rade, nechýbajú ani camea. Pokial vám nebude vadiť prehnaná ukecanosť, ktorá je niekedy úplne zbytočná a polku s toho by som vystrihol, tak mate šancu, že vás tu bude baviť. Ja som sa bavil, no ako hovorím, snáď pri každom seriály, stačil by mi s toho aj dvojhodinový film. P.S.: za každý dielom, je scéna za titulkami. ()

Muel 

všetky recenzie používateľa

| HBO Max | James Gunn is the man! Marvel má bratov Russovcov, DC má po novom tohto šialenca, ktorý sa tu vybláznil do posledného drblého vtipu a rovnako ako v The Suicide Squad a je to opäť neskutočne zábavné a drsné. Hlavne teda čo sa týka chémie medzi postavami a dialógy medzi nimi - je to to najlepšie, čo som kedy videl v superhrdinskom projekte v seriálovej podobe. Všetky pozitíva zostávajú a neraz som sa rezal smiechom nad Vigilantovou hlúposťou (Freddie Stroma je borec!), Peacemakerovou tvrdohlavosťou alebo len primitívnym hádaním sa prečo má určite Economos ofarbenú bradu. Majestátne podarené a okamžite mi dajte druhú sériu! | Hodnotenie: 9/10 | ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po Punisherovi, jediny dalsi komixak, ktory ma bavil. Sice je protipolom vaznosti, ale ta absurdnost, obcas vyborne vystavane one-linery a vtipne premisy tomu dodavali stavu. Naviac, charakter Vigilante-ho mi hned prirastol k srdcu a jednoznacne dominuje vsetkym postavam. Zaver je naviac velmi vydareny a kvalita komedialnej casti nie je trapna. Co velmi kvitujem. Cena je chlapak v 44 rokoch a toho hromotlckeho "jednobunkovca" zahral vyborne. Odporucam. Rozhodne nadpriemer, aj ked komixom nefandite. 70% ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (27)

  • Trénink střelby na cíl, při kterém Vigilante (Freddie Stroma) a Peacemaker (John Cena) ničí domácí spotřebiče, byl inspirován dětstvím Jamese Gunna, které strávil v Missouri a se svými kamarády se bavil vyhazováním různých věcí do povětří. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)

Reklama

Reklama