Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začiatku sa celý prípad zdá banálny – na stanicu VB sa dostaví človek, ktorý oznámi, že pod zámienkou príjemne stráveného večera s pôvabnou ženou ho vylákali na hausbót, kde ho prekvapil a olúpil jej „žiarlivý manžel“ a jeho kamarát. Vypečená trojica kumpánov – Dan, Kája a Jiřinka – práve spracúva ďalšieho lásky chtivého amanta – majiteľa autoservisu Pecu. V tom okamihu prichádza auto VB s predchádzajúcou obeťou. Celá situácia sa odohráva práve vo chvíli, keď Peca po bitke padne do vody, takže si Dan s Kájom myslia, že sa utopil. Iba Jiřinka vie, že opak je pravda. Rovnako ako Pecovi, aj trojici lupičov sa podarí pred príslušníkmi uniknúť. Trojku však čoskoro zadržia. Policajtom pomôže pri lapení Dana a Káju lesník vo vylúpenej chate, kde ich zadrží. Jiřinku zase odhalí Kamil Hamřík (Pavel Zedníček), ktorý vedie vyšetrovanie. Peca však prípad neohlási. Na jeho stopu kriminalistov privedie práve Jiřínka, ktorej sa Peca vo svojej roztúženosti priznal, že je v súčasnosti sám sebe pánom. Kamil Hamřík k celému prípadu pristupuje mierne laxným spôsobom, najmä v porovnaní so snaživým Jiřím Otradovcom (Michal Pešek)... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (18)

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úspěch výborného krimi seriálu nenechal tvůrce chladným a tak se rozhodli pro natočení dalších případů. První epizoda druhé série mimo jiné poukazuje na fakt, že ani policejní vyšetřovatel není lecjaký detektivní machr a že ne vždy jde tak jak by si sám přál. Podporučík Kamil Hamřík dostane případ se kterým nemůže hnout a po přidělení k výpomoci mladého kriminalisty se nakonec nečekaně dostanou k případu zcela jinému. Tvůrci se striktně drží zavedených pravidel a tak je policejní vyšetřování daleko reálnější a přesvědčivější. Dobře propracovaný příběh opět dobře natočený. ()

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Přes obyčejný případ podvodníků se kriminálka dostane až ke zlodějům aut. Pěkný díl se zajímavou zápletkou, okořeněný poněkud neochotnou spoluprací mezi Jiříčkem a Kamilem a slušným humorem. Osobně mě nejvíc pobavil Heřmánek a jeho zázračná paměť v závislosti na nabízených cigaretách. ("No už si vlastně začínám tak trochu vzpomínat.") ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Oběma pochvalu za dobrou práci a důtku za vyšetřovatelský úskok." Nepozorný Kamil a aktivní Jiříček přes vydírání ženáčů, imaginární vraždu a krádeže aut dospěli až ke kovbojské koncovce, která mě svou naivitou hodně pobavila. Jinak mě bavil hlavně chybující Kamil a taky "ranař" Kája, který byl ve své jednoduchosti naprosto roztomilý. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Natáčení poskočilo o 4 roky dopředu, což však není na ničem znát, a ani tvůrci s tím nijak nepokračují, a tak se prostě pokračuje tam, kde se skončilo. Tenhle díl mi přišel divný, jelikož pachatele známe už od začátku, dokonce je hned na začátku policajti chytí a hledá se vlastně "oběť" (Tím, že oběť dlouho není si myslím, že se pachatelé vůbec nemuseli přiznávat, a dobrý obhájce by je aspoň z toho jednoho dostal). No z "oběti" se pak vychlube vlastně další pachatel, ale až poté, co si geniální vyšetřovatelé nevšimnou toho, že se z ciziny vrátil jiný počet lidí, než do ní odjel, to jako fakt? Však to je snad na vyhazov.... ()

Ironfood 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Břéťa na zábavné dvojce ostrých týpků Heřmánek-Schmitzer předvede své pozorovatelské schopnosti, a dokáže tak, že není šéfem pro nic za nic. Rudla se blýskne znalostí počtu lidí, kteří mají v Praze povolení k opravárenské činnosti, jinak se drží stranou. JIříček opakovaně školí Kamila, ale nakonec oba případ (navzdory trošce čisté partizánštiny) vyšetří ve vzorné spolupráci a vyslouží si pochvalu před nastoupenou jednotkou. Navíc si Jiříček zamachruje s bouchačkou... ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama